YouTuber bygger verdens første M1 iMac

Youtuber bygger verdens første  M1 iMac
Apple forventes at lancere en ny iMac i den nærmeste fremtid, der vil blive drevet af deres egen M1-chipsæt. En YouTuber ved navn Luke Miani, er kommet Apple lidt i forkøbet ved at lancere verdens første iMac drevet af et Apple Silicon-chipset. Hvordan spørger du? Ved at transplantere en M1 Mac mini i en gammel iMac.

Ifølge Miani er Mac mini's bundkort er så lille, at det ikke giver problemer i forbindelse med montering i iMac's kabinet. Ingen tilpasning var nødvendige.

Miani brugte derefter en HDMI-skærmadapter til at forbinde den til iMacs skærmstik, hvilket i hovedtræk betyder, at han brugte iMac mere som en skærm end noget andet.

Grundet det faktum, at Mac mini formåede at blive klemt ind i iMacs chassis, gav det i det væsentlige illusionen om, at iMac blev drevet af et M1-chipsæt. Dette er langt fra en perfekt transplantation.

For det første udkom 2011 versionen af iMacs skærm med en lavere opløsning.

For det andet, da Mac mini basalt set er hjertet i computeren, og det faktum, at den er skjult inde i kabinettet, skal du for at tænde eller slukke for computeren eller få adgang til Mac mini-portene, fjerne bagsiden panelet på iMac.

Det fjerner dog ikke det faktum, at det er et sjovt og kreativt projekt

Tjek Mianis video herunder:

 


Source & Image credit:

Luke Miani

Vores partnere