4. advents GIVEAWAY

4-advent-2
Vi slutter julens GIVEAWAYS af med den fjerde og sidste advents trækning, som lander meget passende den 24. december. Læs med og se hvad I kan vinde.

Vinderne fra vores 3. søndag i advent trækning er blevet fundet har fået en mail. Så hvis I deltog så tjek jeres mail og se om I var en af de heldige. Det kan være vi ryger i et spamfilter, så dobbelttjek evt. der :) Hvis det skulle ske, at en eller flere af vinderne ikke vender tilbage inden onsdag d. 20. december kl. 12.00 trækker vi en ny vinder til præmien. 

Tillykke til vinderne! 

Vi skal naturligvis have den fjerde og sidste trækning med også. Det hele kulminere meget passende den 24. december på 4. søndag i advent. Der er lækre præmier på højkant fra Moza, ASUS og Noctua. 

Scrollhjule ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.jpg

God jul til jer alle og vi håber I vil deltage. 

Præmierne til 4. advent trækningen er: 

2804310_35f32d6fb42d.webp

Denne gang er der igen mulighed for endnu flere vindere med det lækkert udvalg af præmier. Det betyder, at vi også denne gang har i alt ni vindere! 

Det eneste I skal gøre for at deltage er: 

  1. Oprette jer som Medlem af Tweak (så har vi oplysninger til at kontakte vinderen)
  2. Smid en kommentar i bunden af denne artikel, hvor du fortæller os hvordan juleferien skal bruges.  

Så trækker vi søndag den 24. december kl. 12.00 en vinder blandt kommentarerne og kontakter vinderen direkte via email. 

Racing High grade Servo and Aluminum Pedals Craftsmanship XBOX R3 Wheel PC Aviation Direct precision Motor drive Limetless Licensed DD kopi.jpg

Du kan oprette dig som Medlem af Tweak ganske gratis her, og fordelen er, at du efterfølgende løbende har muligheden for at deltage i nye lodtrækninger om lækre præmier når de afholdes.

Læs mere om Medlem af Tweak her.


Det er kun muligt at deltage en gang og dobbeltkommentarer eller sekundære profiler sorteres fra. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Oprettelse som bruger sker jf. Tweaks Regler og vilkår.

Vores partnere