Black Friday – Rammer også TWEAK.

Tweak.dk Black Friday Deals2
På fredag rammer Black Friday butikker og webshops landet over. Selv om mange efterhånden har udvidet Black Friday til at inkludere hele uger eller måneder så kan det dog stadig godt betale sig at holde øje med gode priser på selve dagen. Vi har taget et kig på nogle af de tilbud vi har fået tips om.

Vi skal for en god ordens skyld understrege, at vi her på Tweak ikke får nogen form for Affiliate Links eller andet. Vi får dog pressemeddelelser fra forskellige producenter, hvor de ikke overraskende, gerne deler deres Black Friday tilbud. Dem deler vi her med jer, så I forhåbentligt kan score et godt tilbud på et produkt, som I måske allerede har haft i kikkerten.  Artiklen vil løbende blive opdateret i takt med de forskellig tilbud kommer ind. Vi håber dette giver jer, lidt mere for pengene.


Corsair

Corsair er en af de store spillere på markedet for PC hardware og tilbehør, og har et bredt udvalg af produkter. Der vil i forbindelse med Black Friday være en række gode tilbud at hente, hvis man handler direkte fra Corsairs egen hjemmeside. Der vil være mulighed for besparelser på over 30% på visse produkter, som for eksempel deres RAM kits. Corsair har meget praktisk samlet alle deres tilbud på en Weekly Deals side, som løbende bliver opdateret med nye tilbud. 

Hvis man har kig på Corsair produkter, kan det godt betale sig at læse med her løbende. Vi kan godt løfte sløret for, at der kommer mere lækkert til i løbet af ugen, og måske en rabatkode eller to, når vi må løfte sløret for dem. 


Corsair Vengeance DDR4 Black Friday tilbud.jpg

Se alle tilbud her: https://www.corsair.com/eu/en/weeklydeals


Arctic

Hos Arctic er der også et par gode tilbud at hente hvis man er ude efter en ny AIO køler. Her kan du få flere modeller i deres Liquid Freezer II serie med rabat. Det kunne for eksempel være deres Arctic Liquid Freezer II 240 ARGB der understøtter både AMD AM5 og Intel 1700.

Liquid Freezer II 240 A-RGB

Arctic Liquid Freezer II 240 ARGB.jpg

Se alle tilbud her: Arctic Black friday


EPOS

Der er også gode tilbud at hente hos EPOS hvis du er på markedet efter ny lyd. Det er mulighed for flere forskellige produkter som headsets eller lydkort og endda et par bundles. 

EPOS


Cooler master

Har sendt lidt skærme på tilbud: GM34-CWQ

Cooler Master skærm

Se alle tilbud her: Cooler Master


MOUNTAIN

Har sendt næsten alle deres vare på tilbud, f.eks; DisplayPad

MOUNTAIN


Se alle tilbud her: MOUNTAIN

Det var lidt af hvad vi har fået ind fra siden af gode tilbud. Der kommer givetvis meget andet når vi rammer Black Friday. Hvis I finder gode tilbud, så del dem endelig i kommentarfeltet her. 

Share the Nerdy tech love :D


Vores partnere