Insta 360 X3 fanger alle vinkler

Close-up_01
Hvis du søger et action kamera, som kan fange alle vinkler og sørge for, at du får svært ved at misse et godt skud, så er Insta360 nu på banen med deres X3, som på papiret klarer opgaven uden problemer.

Hårdføre action kameraer er en populær gadget kategori for alle som gerne vil fange de fede oplevelser som man kan have til lands, til vand og i luften. Insta360 her et unikt take på denne kategori med deres specielle 360 graders kamera der fanger alle vinkler på samme tid.

Insta360 X3_LaunchKV_EN.jpg

Med sin nye 1/2” sensor og 2,29” touchskærm er det nye X3 det mest kraftfulde kamera, du kan putte i din lomme. X3 kan optage 360 graders video i 5,7K-opløsning med Active HDR, stills i 72 megapixel og har usynlige Selfie Stick-effekt, der skjuler kamerastangen i dine videoer. X3 fungerer også som et standard action-kamera med Single Lens funktionen, der fanger billeder og video i skarp ultra-wide 4K. 

AI Editing.jpg

For at få dine kreationer hurtigere ud i verden, kan du bruge den intuitive Insta360-app til at redigere dine billeder og videoer på farten og uden først at skulle overføre video til computeren. Insta360 Studio er dog også tilgængeligt til både PC og Mac, hvis du foretrækker at sidde ved din computer og redigere dine videoer. 


Med det indbyggede seks-akse-gyroskop og FlowState stabiliseringssoftware kan du regne med, at X3 holder din videooptagelse stabil og i ro – selv i din mest hæsblæsende situationer. Hvor andre action-kamera sætter grænsen for horisont-stabilisering, kan X3 holde horisonten låst i dine videoer i 360 graders – også selvom du vender kameraet på hovedet.

Det betyder at der pludseligt er et væld af nye muligheder når du optager dine videoer med Insta360 X3 kameraet. Det kan give et helt nyt spin på selv de mest roterende og flyvske oplevelser.

Water Sports_02.jpg

Insta360 X3 er vandtæt ned til 10 meter, og hvis du vil udforske større dybder, kan du forbedre vandtætheden med det nye dykkeretui.

Alt sammen er pakket ind i en nu praktiske størrelse. Du får med Insta360 X3 en 2,29" touch skærm med beskyttet under hærdet glas. Så er der mulighed for at se dine optagelser hurtigt og let og tilpasse indstillingerne når det er nødvendigt. Samtidigt er der fire primære knapper som er med til at sikre at du let kan betjene X3 selv hvis du er i kolde omgivelser og har handsker på. 

Alle de nye tiltag er parret op med et stort 1800mAh batteri som sikre at du kan optage endnu længere.

Insta360 X3 er landet på hylderne hos udvalgte forhandlere med en vejledende udsalgspris på 4399 kroner. 

Vores partnere