Amazon angriber højttalermarkedet med Echo Studio

amazon-echo-studio
Når det kommer til smarte højttalere, har Amazon for det meste forsøgt at målrette mod massemarkedet med enheder som Echo Dot og for nyeste Echo Flex, som alle er prissat $ 50 og derunder.


Er du på jagt efter noget high-end lyd, kunne det nyeste skud på Amazon stammen meget vel være svaret på dine bønner, da Amazon officielt har annonceret Echo Studio.

Echo Studio er Amazons forsøg på at forsøge at skabe et high-end sæt højttalere. Echo Studio kommer med fem retningsbestemte højttalere indbygget sammen med en 5,25 tommers woofer og er også i stand til at tilbyde 330W spidseffekt. Der vil også være en 1 tommers tweet og tre 2 tommer mellemhøjttalere, der ledsager woofer, og en 24-bit DAC og effektforstærker indbygget i højttalerne også.

Setup_ES._CB452481833_.jpg

Echo Studio ser ud til at have ”lånt lidt koncept” fra Apples HomePod, for ifølge Amazon vil højttalerne automatisk kunne føle akustikken i det rum, den er placeret i, og vil være i stand til at finjustere lyden, så den passer til akustikken i overensstemmelse hermed. Amazon hævder også, at det kan parres som en stereoenhed med et andet Echo Studio enhed og derefter bruges sammen med Fire TV-enheder til multikanals lydstøtte.

Som forventet af at være en avanceret højttaler, kommer den også med et dertilhørende højere prisskilt end vi så med Echo Flex

Amazon Echo Studio vil blive prissat til $ 200.

Læs mere om Amazon Echo Studio


Kilde & Image credit: