Elon Musks Tweet sender Bitcoin-prisen ned

bitcoin kurven falder
Elon Musks Tweet sender Bitcoin-prisen under 45.000 dollars (17 maj), og dermed sender Elon dønninger gennem kryptovaluta-markedet selvom de i samme omgang fastholder deres egen kryptovaluta in-house.

Med henvisning til den stigende værdi af Bitcoin midt i pandemien meddelte Tesla-CEO Elon Musk for nylig, at Tesla-købere kunne betale for deres elbiler med Bitcoin. Teslaquila-producenten skrottede dog ideen for nylig på grund af miljømæssige bekymringer relateret til mining af Bitcoin. Efter denne meddelelse droppede prisen på Bitcoin.

Men Musk tilføjede brændstof til ilden med endnu et tweet, der sendte Bitcoin-prisen under $ 44.000.

For de uindviede delte Elon Musk, der er en ivrig tilhænger af kryptovaluta, et tweet for nylig og antydede, at Tesla muligvis har solgt sine Bitcoin-beholdninger. Det var ikke et direkte tweet i sig selv, men mere et svar på et tweet fra en ubekræftet Twitter-konto med navnet Mr. Whale (@CryptoWhale).

Mr Whale.JPG

Som du kan se, antyder tweeten, at Tesla har "dumpet" sine Bitcoin-beholdninger med henvisning til den mængde had, som Musk får efter sin tidligere beslutning om at forhindre kunder i at købe Tesla-biler med Bitcoins. På dette retunerede Musk med et "Indeed ".

Nu bekræfter dette ikke specifikt udsagnet om, at Tesla har solgt sine Bitcoin-beholdninger. ”Indeed” fra Musk kan også relatere til, at han er enig i sidstnævnte udsagn, der peger på det omfang af had, han har modtaget online.

Ikke desto mindre reducerede et simpelt svar fra Musk yderligere værdien af Bitcoin, der nu handles under $ 45.000.

Ifølge Coindesk er den nuværende Bitcoin-rate omkring $ 45,428.33 (ved udfærdigelse af denne artikel).


coindesk kurser bitcoin tesla musk elon fald twitter.JPG


Source: Tesla, Coindesk, adwoaadubianews

 

Vores partnere