En Bitcoin Godfather

Andreas M. Antonopoulos
Der er ikke mange personer der så stædigt har holdt fast i sin stålsatte tro på Bitcoin som Andreas M. Antonopoulos.

I 2012 blev Andreas M. Antonopoulos grebet af Bitcoin og siden har han udgivet flere anbefalelsesværdige bøger ligesom han er meget aktiv på Youtube og Twitter hvor han går under navnet ”aantonop”

Andreas formår at se gennem bitcoins voldsomme volatilitet og fokuserer i stedet på den teknologiske udvikling samt hvad det vil sige at have et decentralt globalt betalingsnetværk.

Siden 2012 har han været en brandvarm fortaler for bitcoin og han har afholdt mange konferencer om blockchain og Bitcoin – i starten nærmest uden nogen tilhørere. Det til trods har han altid leveret med engagement og motivation.

Andreas M. Antonopoulos bitcoin.JPG

Dette korte indlæg er blot en introduktion til Andreas. Vi vil meget kraftigt anbefale at dykke dybere ned i Andreas arbejde og i særdeleshed at investere i nogle af de bøger Andreas har skrevet.

I første omgang bør du læse:

  1. The internet of Money vol 1
  2. Mastering Bitcoin – First edition. 

Som en introduktion til Bitcoins bagvedlæggende teknologi kan vi anbefale denne video:

Besøg også Andreas website:


Andreas er også på Twitter (@aantonop)

Langt det meste af det materiale Andreas udgiver er gratis, og det skal nævnes at vi hos tweak.dk ikke har nogen økonomisk aftale eller modtager anden betaling for at nævne ham i denne artikel. Vi nævner ham udelukkende fordi det arbejde Andreas udfører for bitcoin og kryptovaluta markedet er uvurderligt.


Relaterede artikler:

Er det for sent at købe Bitcoin?

Bitcoin – ALL TIME HIGH

Bitcoin vs Altcoins


Source & Image credit:

Andreas M. Antonopoulos
Vores partnere