Razer Viper Ultimate - Trådløs frihed

Viper Ultimate-[2019] Studio Shot (2) kopier
Razer har opdateret deres Viper gaming mus og vi kan nu nyde trådløs frihed med den nye Viper Ultimate fra Razer.


Tweak.dk var i går et smut i Hamburg for at tage et kig på nogle nyheder, som Razer har på vej til gamer markedet. Det første vi kan løfte sløret for, og som Razer lancerer i dag, er deres Razer Viper Ultimate gaming mus, som er lavet i samarbejde med eSport spillere, og som er målrettet imod netop den gruppe spillere. 

Viper Ultimate-[2019] Studio Shot (3).png

Razer Viper er en allerede kendt gamermus fra Razer, men denne gang har Razer altså opgraderet Viper Ultimate som trådløs for endnu mere frihed til en allerede let mus.

Den trådløse teknologi i musen, er Razers nye HyperSpeed, som producenten siger er 25% hurtigere end allerede eksisterende trådløse mus på markedet. 

En anden fordel ved HyperSpeed er en forbedret energi-effektivitet, som selvfølgelig betyder noget på en trådløs mus, hvor gaming er i fokus. Her til reklamerer Razer for deres Viper Ultimate kan nå helt op til 70 timers gaming på en opladning.

razer_viper_ulimate_brug.png

Sensoren i Viper Ultimate musen fra Razer er også blevet opgraderet med nye Focus+ sensorer, som er lavet i samarbejde med Pixart, og giver op til 20.000 DPI og en tracking hastighed på 650 IPS. 

Som med Razer Viper, er der også optiske kontakter på de primære knapper på den nye trådløse Viper Ultimate. Der er i alt otte programmerbare knapper på Viper Ultimate, og vægten er holdt nede på sølle 74 gram på trods af at skulle indeholde batteri.

Viper_Ultimate_dock.png

Den nye Viper Ultimate bliver lanceret i dag, og kommer i en bundle med en inkluderet dock, der fungerer både som ladestand til musen, og som USB forlænger til den inkluderede 2,4 GHz dongle. 

Razer angiver prisen på Viper Ultimate til 159,99 EUR. Vi har på nuværende tidspunkt ikke en dansk pris, men vi skal nok forvente omkring 1200 kroner. Der er altså ikke tale om en billig mus. 

Vi har fået en Viper Ultimate med hjem til test, og giver den et par dage med gaming, før vi vender tilbage med en anmeldelse.


Kilde og billeder: Razer