Samsung vinder NVIDIA AI GPU-ordre

Samsung-semiconductor
Samsung har angiveligt vundet en kontrakt med NVIDIA for at levere avanceret 2,5D- packaging til AI GPU-giganten. Dette er en stor aftale, som markerer et vigtigt skridt fremad for teknologibranchen.

Samsung har angiveligt vundet en kontrakt med NVIDIA om at levere det kunstige intelligens (AI) GPU-giganten med avanceret 2.5D-packaging. Nyheden stammer fra TheElec, deres kilder siger, at Samsungs Advanced Package (AVP) team vil levere en interposer og I-Cube - dens 2.5D-pakke - til NVIDIA. 

Andre virksomheder vil producere High-Bandwidth Memory (HBM) og GPU-wafers, hvor 2.5D-packaging vil huse chipdies-CPU, GPU, I / O, HBM og andre-placeret vandret på interposeren. Samsung kalder sin 2.5D-packaging teknologi I-Cube, mens TSMC kalder sin 2.5D-packaging CoWoS (Chip-on-Wafer-on-Substrate). 

NVIDIAs fulde flåde af A100 og H200 serier AI GPU'er bruger 2.5D-packaging, og vigtigere, den enorme nye 208 milliard transistor Blackwell B200 AI GPU bruger samme avancerede packaging. 

NVIDIA-GB200-Grace-Blackwell-Superchip-full.jpeg

Sidste år kom det frem, at Samsung angiveligt havde avanceret 2.5D-packaging udstyr, og det ser ud til at være rullet ud nu, hvor Samsung har NVIDIA som en kunde for sin 2.5D-packaging. 

Ifølge kilderne vil Samsung levere en 2.5D-pakke med fire HBM-chips placeret på dem for NVIDIA. Samsungs sejr i en 2.5D-packaging kontrakt fra NVIDIA betyder sandsynligvis, at TSMC CoWoS-kapaciteten er "utilstrækkelig", tilføjer TheElec. 

Det lyder måske ikke som meget, men det er en stor ting: NVIDIA ønsker en massiv mængde af næste generations Blackwell B200 AI GPU'er, og ved at bruge Samsung i Sydkorea til 2.5D-packaging peger det på, at TSMC ikke er i stand til at levere nok af sin egen CoWoS-avancerede packaging, hvilket tvinger NVIDIA til at få Samsung til at komme ombord.

Vores partnere