Apple Card begynder udrulningen: Sådan virker det

40810787123_5d1c540f80_b
Apples meget hypede kreditkort er ankommet, og nu er udrulningen begyndt. Apple har også udgivet en masse nyttige video-tutorials, der skitserer alt hvad du har brug for at vide om, hvordan kortet fungerer. Dem har vi samlet i denne artikel.


Første trin handler om hvordan du ansøger om kortet i første omgang. Fem enkle trin, og du er ready to go.

Når dit kort er ankommet i posten, skal du derefter forbinde det til din telefon. Trinene er stort set de samme, uanset hvilken model du har (se processen til iPhone X og tidligere her), som basalt set handler om du bare at holder din enhed i nærheden af kortet og vente på aktivering.

Så er du klar til at begynde at bruge kortet. Der er naturligvis to hovedmåder at bruge - online og instore. Shopping online er ligetil - vælg bare Apple Pay og bekræft derefter betalingen med Face ID.

Hvis du handler instore, skal kasseapparatet tilbyde enten Apple Pay eller en kontaktløs betaling. Dobbeltklik blot på telefonens sideknap, blik for at godkende.

Apples har også produceret praktiske videoer om andre aspekter af kortet, såsom at finde dit kortnummer ...

... og overføre penge fra en anden konto i Wallet-appen.

Apple Card giver dig også masser af nyttig indsigt i dine forbrugsvaner. Ved at trykke på "aktivitet" kan du se dit forbrug efter uge, måned eller kategori, hvilket er nyttigt, hvis du vil vide, hvor meget du virkelig bruger på kaffe eller McDonalds.

Og endelig er der råd om at få hjælp, hvis du har brug for det. Hjælpen er tilgængelig 24 timer i døgnet, og du kan enten chatte med nogen via appen eller planlægge at ringe for at tale med nogen, hvis dit problem er mere kompliceret.


Kilde & Billeder
Apple