Google Assistant får bedre integration med Android

Google assistant gueat mode
På sin Assistent Developer-day torsdag annoncerede Google et par seje nye funktioner til Google Assistant, herunder en ”Guest-mode” til Nest-højttalere og bedre integration med forskellige apps og tjenester på tværs af Android.

Mens ”Guest-mode” er en sikkerhedsfunktion, som virksomheden hævder, vil hjælpe med at beskytte brugernes privatliv, er sidstnævnte en ny funktionalitet, der gør det muligt for brugerne at bede Google Assistent om at åbne, søge eller udføre forskellige handlinger på tværs af et antal tredjeparts Android-apps.

I et officielt blogindlæg forklarede Google, at den nye funktion vil gøre det muligt for brugere at gøre ting som at ”like playing music, starting a run, posting on social media, ordering food, paying back a friend, hailing a ride” udelukkende ved brug af stemmestyring.  Vil du for eksempel sende et sjovt billede, kan du gøre det ved at sige: "Hey Google, send snap med Cartoon Lens".

Google siger, at de har indgået et samarbejde med over 30 Android-app-udviklere, herunder Walmart, Mint, Spotify, Etsy og Discord, for at kunne udføre specifikke opgaver, der er unikke for de enkelte apps.

Funktionen er lige begyndt sin udrulning til engelsksprogede brugere og skulle blive tilgængelig for flere brugere i de kommende dage. Brugerne kan komme i gang med sin funktion ved at sige: "Hey Google, vis mine genveje - “Hey Google, show my shortcuts”.

Google har også meddelt, at de snart vil introducere en ”Guest-mode” til assistenten på smarte home enheder, herunder Nest Thermostats. Der er endnu ingen klarhed om, hvorvidt det også vil være tilgængeligt på andre assistent-enheder som smartphones og smart-tv.Source & Image credit

Google