Googles kommende Android TV Dongle lækket

Google-Android-TV-Sabrina
Hvis du trådløst vil streame indhold fra din telefon eller computer til dit TV, er der flere måder, du kan gøre det på. En af disse måder kunne være at bruge Googles Chromecast, eller en HDMI-dongle, der lader dig trådløst caste indhold fra din mobile enhed eller computer til dit tv-apparat. Nu udvides markedet snart med endnu en mulighed, Googles Android TV Dongle.


Funktionaliteten er basalt set et spejl af indholdet på din telefon, som sendes over på din PC eller TV, men hvad nu hvis du ville have mere? Takket være folkene hos XDA Developers har de nu været i stand til at få fat på billeder af Googles kommende Android TV-dongle, der kaldes “Sabrina”. Navnet på enheden er ikke officiel, men forventes at blive lanceret under Googles Nest branding.

Med hensyn til design ligner Android TV Dongle Chromecast Ultra, omend med nogle små ændringer og farvemuligheder. Enheden siges at være efterfølgeren til Chromecast Ultra, men den vil få nogle opgraderinger, hvor den også kommer med Android TV ombord. Dette betyder, at hvis du har et ikke-smart TV, eller hvis Android TV er dit udgangspunkt, vil brugen af denne dongle bringe Android TV kapaciteter til dit TV.

Google-Android-TV-Sabrina-Watermarked-Remote-1024x575.jpg

XDA rapporterer også, at den nye Android TV dongle kommer med sin egen fjernbetjening og således udfordrer Apple TV.

Google-Android-TV-Remote.jpg

Der er ikke informationer om, hvornår Android TV donglen bliver annonceret.


Vores partnere