LEAK: Det første officielle kig på OnePlus Watch?

smart watch OnePlus leak
Noget kunne tyde på, at vi er vidne til de første officielle billeder af det kommende OnePlus Watch. OnePlus har bekræftet ankomsten af OnePlus Watch i 2021 uden at have sat en konkret dato på lanceringen.

OnePlus Health-appen, der gik live i går aftes, gav os et nærmere kig på OnePlus Band, dets funktioner og urskiven. Men det ser altså ud til, at billeder nu også er lækket forud for den officielle præsentation.

Billederne kommer via et tweet fra den ellers ret pålidelige leaker Ishan Agarwal. Efter alt at dømme, vil OnePlus Watch sandsynligvis have en rund skærm med temmelig store rammer rundt omkring og to knapper i højre kant. Den fremviste model bærer modelnummeret W301CN i henhold til appens kildekode.

ishan Agarwal OnePlus Watch leak.JPG

Kildekoden inkluderede også UI-screenshots af nogle af de vigtigste funktioner. Vi kan se, at OnePlus Watch understøtter 24/7-pulstracking, søvnovervågning, vejrtrækningsøvelser og mere.

Uret giver dig mulighed for at tage imod opkald (hvilket betyder, at der vil være en højttaler og mikrofon ombord) og administrere dine kalenderbegivenheder. Leakeren afslører (via XDA Developers) nogle af urskiverne, herunder nogle cyberpunk-inspirerede urskiver. Mulig Cyberpunk 2077 Edition smartwatch?

Agarwals leak synes bekræftet af en anden leaker, Nils Ahrensmeier (@NilsAhrDE), der via Twitter påpegede, at OnePlus Watch muligvis kommer i to varianter - et standard OnePlus Watch og OnePlus Watch RX. Disse kan meget vel også være placeholders for den samme enhed.

Nils Ahrensmeier.JPG

OnePlus Watch release dato, pris, nyheder og leaks

Der er ikke meget information tilgængelig for det kommende smartwatch. Navnet og koden antyder dog, at det kunne være et rebranded Oppo Watch RX. Det rygtes at være drevet af Wear OS, men indtil vi kommer nærmere en offciel frigivelse af OnePlus Watch, anbefaler vi du tager rygter med et vist forbehold.

Lad os vente på flere officielle detaljer, inden vi drager konklusioner.

Vores partnere