Sonos S2 opdatering klar: Sådan opdaterer du

sonos s2 app ikon
Sonos annoncerede sit kontroversielle overhal af operativsystemet, S2, for lidt over en måned siden og programsatte i samme omgang udgivelsesdatoen for den nye app og OS til 8. juni. Nu er datoen nået, og sørme om ikke Sonos holder ord! Sådan opdaterer du Sonos til S2.


Ud over tre nye produkter, der officielt lanceres i denne uge (Sonos Arc soundbar, en opdateret Play: 5 kaldet Sonos Five, og en tredje geneation Sonos Sub), siger Sonos, at kunder kan forvente lydteknologier med højere opløsning gennem S2 - som set med Arc's Dolby Atmos support.

Sonos lover også øget sikkerhed, mere simplificeret brugerinterface og forbedret design med det reviderede operativsystem.

Hvad er Sonos S2?

Sonos S2 er den nye store systemsoftwareopdatering, der nu er tilgængelig for langt de fleste Sonos-højttalere og enheder. Det tilføjer nye funktioner, såsom understøttelse af Dolby Atmos (til den nye Sonos Arc soundbar), plus andre højopløsningslydformater.

S2 er også standardsoftwaren til alle kompatible Sonos enheder fremover.

Alle ældre enheder (som på listen nedenfor) kan fortsætte med at bruge ældre Sonos-controller-software - nu kaldet Sonos S1.

Hvilke Sonos højttalere og enheder påvirkes?

Hvis du opgraderer til Sonos S2, er følgende enheder ikke kompatible og skal forblive på den aktuelle generation af software (Sonos S1):

- Sonos Bridge

- Sonos Connect

- Sonos Connect: Amp

- Sonos CR200 trådløs fjernbetjening

- Sonos Play: 5 (Gen 1)

- Sonos Zone-afspillere (ZP90, ZP100, ZP120 osv.)

Alle andre Sonos enheder vil være i stand til at køre Sonos S2 softwaren. Produkter, der frigives efter maj 2020, kræver Sonos S2 softwaren.


De fleste kunder kan opdatere til den nye app fra i dag og er muligvis blevet bedt om at gøre det via en notifikation, hvis deres Sonos system kun inkluderer S2 kompatible produkter. Er du at finde blandt sidstnævnte, skal du bare hente den nye Sonon S2 app, slette den gamle, og dit system opdateres automatisk til S2. Vær opmærksom på, at den gamle app bliver ubrugelig, når dine enheder er blevet opgraderet til S2.

sonos s2 app frigivet.jpg

Jeg har allerede udført opdateringen på eget udstyr, men blev aldrig præsenteret for omtalte notifikation. Ligeledes kunne jeg heller ikke finde den nye S2-app i iOS App Store. Jeg valgte at tappe på Sonos S1 Controller appen i App Store, og fandt den vej hyperlink til opdateringen, og derefter S2 appen, der blot listes som ”Sonos”. 

Skulle du også ende med at fumle forvirret, så har vi listet et direkte link HER

Sonos S2 app opdatering juni 8 2020.jpg

Og husk, at du ikke behøver at opdatere. Medmindre du vil tilføje et af de nyligt lancerede Sonos S2 produkter. Kunder med systemer, der indeholder ældre, ikke-kompatible produkter, kan uden problemer forblive på S1. Dit app ikon bliver reloaded som Sonos S1 (set til højre ovenfor), og din Sonos menu forbliver uændret.

Du har mulighed for at opdele dit system i to husstande - S1 og S2 - som fungerer uafhængigt af hinanden i hjemmet. 

Det er værd at nævne, at Sonos Trade Up programmet forbliver tilgængelig, for kunder, der ønsker at opgradere til S2 kompatible produkter og spare penge, når tiden kommer til opgradering.

En komplet gennemgang af indholder i Sonos S2 finder du HER


Source & Image credit:

Sonos