YouSee kommer med ny streamingtjeneste

youtv-streamingtjeneste
Kampen om danskernes digitale opmærksomhed er over de seneste år blevet ekstra hård, og nu sætter YouSee endnu et våben ind i kampen, når de senere på året lancerer deres streamingtjeneste YouTV.

Netflix står uden tvivl som den tjeneste, der for alvor satte gang i den store omvæltning af danskernes digitale medieforbrug herhjemme og i resten af verden. Muligheden for at have et bredt udvalg af film og serier tilgængelige når det passer brugeren, er endt med at blive en udfordring for traditionelle TV udbydere som YouSee. YouSee har siden 2014 mistet omkring 300.000 kunder og alene i første kvartal i år mistede de 61.000 kunder.

De nye udfordringer imødekommer YouSee nu, når de senere på året lancerer YouTV. Det bliver deres bud på en streamingtjeneste, hvor du får adgang til det hele igennem en app på din telefon eller tablet, og altså ikke skal være bundet op af kabler hjemme i stuen. 

yousee-lancerer-youtv.jpg

Igennem YouTV kan der abonneres på både TV kanaler, men også andre streamingtjenester, og man har friheden til selv at sammensætte tingene som man ønsker. 

Jacob Mortensen direktør hos YouSee udtaler: 

“I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren”

YouTV lanceres som en selvstændig enhed under YouSee, og tjenesten kommer altså derfor ikke til at hænge sammen med nogen af de services, som YouSee allerede tilbyder. 

youtv.png

Der er endnu ingen meldinger om, hvad det kommer til at koste at slutte sig til den nye tjeneste, når den efter planen lander til efteråret. Der arbejdes fortsat med at få detaljerne på plads omkring udvalget af kanaler og indhold på YouTV. 

Priserne skulle dog, ifølge YouSee direktør Jacob Mortensen, lande på et niveau der er attraktivt sammenlignet med en traditionel TV pakke.

Målet er altså en højere grad af fleksibilitet til en bedre pris end vi kender det nu. Det vil være muligt at skifte løbende og hurtigt ud i, hvilke kanaler og tjenester man har igennem YouTV. Der sigtes altså målrettet efter den efterhånden store gruppe af mulige kunder, der er gået væk fra en traditionel TV pakke, og som ønsker en løsning der ikke er så fastbundet.

“Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende” fortæller Jacob Mortensen fra YouSee. 

Første version af YouTV vil være ude i en beta version efter sommerferien, og hvis man er nysgerrig på mere information, kan man allerede skrive sig op på youtv.dk