Android Auto har store problemer på Android 11

google android auto bugs
Android Auto er ikke kommet godt fra start på Android 11. Der er meldinger om problemer med lydafspilning, opkald, meddelelser og flere andre bugs.

Operativsystemer er en kompleks software, så det er måske ikke så overraskende, at på trods af flere betaudgivelser sneg et par bugs ind i den endelige udgivelse af Android 11. Opdateringen har tilsyneladende forårsaget problemer med Android Auto, hvilket har ført til, at mange brugere ikke kan afspille musik eller læse notifikationer.

Der er mange rapporter på tværs af sociale medier omhandlende problemer med Android Auto efter opdateringen til Android 11, herunder musik, der stopper og starter efter egen velbefindende ingen meddelelseslyde, ingen Kalender-app, generelle forbindelsesproblemer, Wyze fungerer ikke og opkald, der ikke omdirigeres gennem bilen stereoanlæg. Der er også mindst to rapporter om automatisk soft-bricking af den tilsluttede telefon (en Pixel 3 XL, i et tilfælde), hvilket tvinger ejeren til at nulstille enheden, hvilket stadig ikke løser problemer med Android Auto.

En mulig løsning blev frigivet af Reddit-brugere Yewtsan og mtb_junkie, hvilket indebærer at slå Bluetooth-enhedsscanning fra i telefonens indstillinger.

Mens Google endnu ikke har lovet en løsning til alle de ovennævnte problemer, er Android Auto v5.6-opdateringen allerede frigivet med en rettelse til den manglende Kalender-app.


Source & Image credit:

Google