Apple frigiver iOS 14 beta 3 og iPadOS 14 beta 3

top logo ios 14
Apple har frigivet iOS 14 beta 3 og iPadOS 14 beta 3 til devs, og med frigivelsen kommer softwaren kommer to uger efter anden beta.

Indtil videre er iOS 14 beta 3 og iPadOS 14 beta 3 kun blevet frigivet til udviklere/devs, og med sig bringer de en række nye funktioner til iPhone og iPad. Opdateringen bringer nogle større designændringer med sig til iPhone og iPad, herunder nogle nye widgets til startskærmen, som kan tilpasses. 

Der er også nogle andre nye funktioner og ændringer som App Library, som gør det nemt at se alle dine apps i kategorier. Der er også en ny App Clips funktion, der giver dig mulighed for at bruge noget af en apps funktioner uden at skulle downloade den. 

Apple forventes at frigive deres iOS 14 og iPadOS 14 softwareopdateringer i september eller oktober, og lander formodentligt med de nye iPhone 12 smartphones.

 

Hvad er nyt i iOS 14 beta 3 (Video)

Med Apple iOS 14 beta 3 til iPhone og iPadOS 14 beta 3 til iPad, bringer den nye beta en række funktioner til iPhone og iPad. Zollotech har sammenfattet en video, der tager os på tur i Apples iOS 14 beta-landet.

Source: Zollotech

Som vi kan se fra videoen, er der en lang række nye funktioner, der kommer til iPhone og iPad med iOS 14 og iPadOS 14 beta-opdateringer.Læste du også: Apple iOS 14: Alt du skal vide

Læste du også: iOS 14 vs iOS 13: Skal du opdatere din iPhone?


Source & Image credit: 

Zollotech