Google Pixel 4a: Alt du skal vide

google-pixel-4a-render-4
Med en snarlig lancering af Google Pixel 4a, har vi samlet alle rygter, specifikationer, leaks og formodet lanceringsdato og sammensat det i en let spiselig artikel, vi kalder "Google Pixel 4a: Alt du skal vide"


I 2019 lancerede Google en mere budgetvenlig Pixel 3a, og det ser ud til, at der vil være en opfølgning i 2020, en billigere version af Pixel 4.

Leaks omkring Google Pixel 4a er begyndt at få mere taletid i medierne, og rygtemøllen begynder langsomt men sikkert at stemme i.

Udgivelsesdato og pris

- 13. juli lanceringsdato?

- En pris lydende på $ 399 pris er bekræftet

Dato for lancering af Pixel 4a er endnu ikke officielt meldt ud fra Google, men Pixel 3a blev annonceret under Google I / O 2019. Google I / O 2020 blev annulleret, og en række foreslåede datoer ser ud til at være gledet i svinget under Corona-pandemien.  Det seneste rygte peger på den 13, men Google holder kortene tæt ind til kroppen.

Prisen ser imidlertid ud til at være bekræftet til399 $ takket være hvad der ser ud til at være et leak via billboard-mock-ups, der viser telefonen.

Google Pixel 4a Release rygter specs og leaks.JPG

Google Pixel 4a Release rygter specs og leaks alt du skal vide.JPG

Image credit: TECHDROIDER/U/MSEVEN97


Google Pixel 4a design

- 144,2 x 69,5 x 8,2 mm

- Tre farver

- Polycarbonat kabinet

Takket være nogle ret detaljerede renders og leaks har vi en god idé om, hvordan Google Pixel 4a vil se ud. Der er ikke mange overraskelser oppe i ærmet på den visuelle menu, men det er værd at nævne, at de givne dimensioner antyder, at den er lidt mindre end Pixel 3a og bliver ikke en edge-to-edge. Dette er endnu kun på rygteplan.

Der er en fingeraftryksscanner på bagsiden, og det ser ud til, at den vil have en plastik- eller polycarbonat-krop. Selvom dette heller ikke er officielt, virker alle tech-medier ret overbeviste om denne del.

Interessant er også, at Google ser ud til at ændrer lidt på kameradelen – især på bagsiden. Her omtales der et standalone kamera og blitz. Det giver i det mindste et familiært design-look til Pixel 4. Alle disse elementer fra tidligere renders ser ud til at matche lækkede billeder af telefonen.

Oprindeligt blev der rapporteret, at google Pixel 4a skulle frigives i tre farver: sort med en lime-knap, hvid med en orange knap og en blågrøn version med en lyserød knap. Imellemtiden melder nye rygter sig på banen, som omtaler to farver: Just Black og Barely Blue.

En interessant detalje er 3,5 mm stikket til hovedtelefoner, noget mange flagskibstelefoner nu udelader.

Der er afdækket tre kodenavne, der kunne pege på forskellige Pixel 4a- modeller, men i øjeblikket ser det meste af fokus ud til at være på en enhed, der bærer kodenavnet Sunfish. Der har også været et rygte om, at der kun vil være én størrelse på Pixel 4a denne gang.

Google Pixel 4a skærm

- 5,81 tommer skærm, 2340 x 1080 pixels

- Punch hole kamera

- OLED, 60Hz

Displayet på Pixel 4a forventes at være fladt og uden det famøse notch. I stedet vil der være et hul til frontkameraet, noget vi ikke tidligere har set på en Pixel telefon.

Rygterne omtaler et 60Hz display og antages at være OLED. Opløsningen er den forventede 1080p, hvilket skulle være tilfredsstillende fint på denne enhedsstørrelse.

Google Pixel 4a renders Release rygter specs og leaks.JPG

Image credit: TECHDROIDER


Hardwarespecifikationer

- Qualcomm Snapdragon 730, 4G

- 6 GB RAM, 64/128 GB lagerplads

- 3080mAh batteri

Opdagelsen af nogle nye kodenavne - Sunfish, Bramble - passer til kodenavne til Pixel-enheder sammen med hardwareoplysninger. Der har tidligere været leaks omkring kodenavne, der parrer Pixel 4a (Sunfish) med Qualcomm Snapdragon 730, hvilket ville betyde 4G. Dette er dukket op flere gange på udenlandske medier, så det virker mere sikkert end de andre enheder og matcher lækkede specifikationer fra en tidlig hands-on. Vi har også været vidne til Geekbench-leaks, der antyder Snapdragon 730 og 6 GB RAM til Sunfish navnet.

Rygtebørsen omtaler ligeledes et 3080mAh batteri, der lyder af lidt til den fedtede side i et moderne smartphone marked, men Pixel 3a havde også 3000mAh batteri, og det fandt godt indpas i markedet. I betragtning af mid-range specifikationerne vil det sandsynligvis være tilstrækkeligt.

Hvad angår de andre kodenavne, inkluderede de en Qualcomm Snapdragon 765 enhed, den nye platform med integreret 5G, selvom vi ikke ved, om dette kunne være en lanceringsenhed eller testenhed - så vi er ikke sikre på, at der vil findes en 5G Pixel 4a version.

google pixel 4a leaks.JPG

Image credit: TECHDROIDER/U/MSEVEN97


Kamera

- 12,2 megapixel hovedkamera

- 8 megapixel frontkamera

Fra lækkede renders kan vi se et enkelt kamera i bagtil sammen med LED-blitz. Vi kan sikkert antage, at dette er den samme kameraenhed som Pixel 4.

Dermed kan vi potentielt forvente, at finde en 12,2 megapixel 1,4 um sensor med f / 1.7 linse og optisk billedstabilisering. Det vil sandsynligvis have alle AI-skills fra Pixel 4 såsom Night Sight.

Det forreste kamera i displayet er sandsynligvis en 8 megapixel 1,22 um sensor med f / 2.0 linse. Men vi er på rygteplan her.

Jon prosser har flere gange indikeret datoen for lanceringen, men vi må væbne os med tålmodighed indtil mere officielle informationer dukker op.

Jon prosser.JPG


Souce & Image credit:

OnLeaks, Androidcentral