Brug musikstreamingtjeneste som alarm på Android

Google Clock app spotify alarm android
Googles ur-app kan bruge sange fra streamingtjenester som alarmlyde, hvilket giver dig millioner af tracks, du kan vågne til om morgenen. Sådan konfigureres det.


Mens der findes mange alarm-apps i Google Play Store, er der kun en, der integreres korrekt med større streamingtjenester. Det er den oprindelige Google Clock-app, der som standard er installeret i blandt andet Pixel-telefoner. Hvis du bruger en anden telefon, har din smartphone-producent sandsynligvis sin egen ur-app installeret på din enhed.

For at hente appen Google Clock skal du søge “Google Clock” i Play Store. Din nuværende ur-app's alarmindstillinger overføres ikke til Googles app. Glem ikke at indstille dem og slukke for din gamle alarm, så du ikke ved et uheld har to alarmer, der aktiveres om morgenen.

Brug af musikstreaming med Google Clock har også en ekstra fordel. Hvis du vågner op til en af dine favorit sange, kan du fortsætte med at afspille resten af numrene på din egen liste i stedet for at slukke for alarmen eller slå snooze til. Medmindre du har downloadet disse spillelister offline, skal du sørge for, at din telefon er tilsluttet internettet om morgenen.

Tre musiktjenester kan integreres i Googles ur-app: Spotify, YouTube Music og Pandora Radio. Sådan linkes hver af dem.


Sådan indstilles Spotify-sange som alarmer

Spotify er en af de mest populære streamingtjenester i verden. Hvis du har en Android-enhed, er chancerne store for, at du allerede har en Spotify-konto. For at integrere din alarm med Spotify skal du dog have et Spotify Premium-abonnement.

Åbn Google Clock-appen/Google Ur, og tryk på klokke ikone/pilen på andre modeller under en af dine alarmer for at gå til indstillinger for alarmlyd.

spotify som alarm på android telefon.JPG

indstil android spotify alarm.jpg

Vælg fanen Spotify, og tryk så på Tilknyt i nederste højre hjørne. Hvis du har en Spotify-konto på din telefon, ledes du til en tilladelsesskærm. Tryk på Agree for at forbinde din Spotify-konto til ur-appen.

Når din app er tilsluttet, skal du navigere til fanen Spotify i indstillingerne for alarmlyd. Du vil kunne se flere anbefalede in-house Spotify playlister, herunder "Wide Awake", "Brekkie Time "Have a Great Day". Når du vælger en af disse playlister, vil den blandes mellem sangene. Tryk på en afspilningsliste for at få vist, hvilke slags sange der er på den.

Du kan også trykke på søgeknappen nederst til højre for at gennemse hele Spotify-databasen. Du kan vælge en enkelt sang, vælge et album, blande gennem en kunstners profil eller bruge en af de millioner af playlster, der er tilgængelige på Spotify, inklusiv tilpassede playlister, som du selv har lavet.

Med Spotify kan du også indstille en podcast som din alarm. Dette er fantastisk til daglige podcasts. Du kan vælge en af de podcasts, der er anført i Google Clock-appen, eller oprette en playliste fuld af podcast-episoder og bruge den.