Google på vej med end-to-end kryptering

E2E messages Google
Mange messenger-tjenester bruger end-to-end-kryptering i disse dage for at øge sikkerheden og privatlivet i meddelelser, der sendes og modtages. Apples iMessage understøtter det allerede, og nu ser det ud til, at Android Messages også får det, og funktionen forventes at begynde sin udrulning i denne uge.

End-to-end-kryptering for meddelelser, der faktisk blev lanceret i november sidste år i beta, hvor de, der deltog i betaen, kunne prøve funktionen, er klar til næste fase. Nu har Google besluttet at gøre den tilgængelig for alle brugere. Der er dog nogle forbehold for denne funktion, som du måske skal være opmærksom på, før du begynder at affyre beskeder.

Læs også: Hangouts vs. Meet: Hvad er forskellen?

For det første er ende-to-ende-kryptering kun tilgængelig for 1-til-1-meddelelser, så hvis du er i en gruppechat, er disse meddelelser ikke krypteret ende-to-ende endnu. For det andet vil det kræve, at både dig og den person, du chatter med, har aktiveret RCS-chatfunktioner, så hvis den anden person ikke har det aktiveret, fungerer det ikke. Dine meddelelser går stadig igennem, men de bliver ikke krypteret end-to-end.


Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

Læs også: CES 2020: Bob er verdens mindste opvaskemaskineSource: Google, Android

Vores partnere