Microsoft pauser Windows 10 21H2 Insider Builds

C25TDecMZxYhLgJtaTJuuP-650-80 (1)
Microsoft har valgt at pause Windows 10 21H2 Insider Builds indtil videre. Der er ingen officielle forklaringer kommet, men vi gætter på, at det er for at begrænse informationsload indtil Sun Valley er frigivet.

Mange Windows 10-fans mener, at Sun Valley ikke bare er en stor opdatering, men derimod ankomst af Windows 11.

Microsoft kan dog have et par overraskelser i ærmet, eftersom virksomheden nu har meddelt, at holder pause i deres udgivelsesplan for Windows 10 21H2 Dev builds. I første omgang i et par uger, formodentlig indtil efter at de afslører, hvad der de har i pipeline.


Microsoft skriver:

Over the next several weeks, we will be focused on releasing several cumulative updates on Build 21390. Having Insiders on the Dev Channel testing this will be of great help to us and we will be releasing updates as before very soon!

Vi tror dog det usandsynligt, at Microsoft skjuler store nye teknologier, men Microsoft i stedet arbejder på at færdiggøre UI-forbedringerne, som forventes at komme med Windows 11.

Microsoft hyper Windows 11 som de ”most significant updates to Windows of the past decade”, så vi er ikke overraskede over, at virksomheden ikke ønsker at løbe projektet i mål med åbne kort til devs/Insiders.


Source & Image credit:

via XDA-Dev