Ny Windows 11 Insider Preview Build download ude

Windows 11 juli 1
Microsoft har i dag annonceret tilgængeligheden af sit nye Windows 11 Insider Preview Build 22000.65, som nu er tilgængelig til download af alle i udviklerkanalen.

Funktioner tilføjet til den seneste Windows 11-download inkluderer ændringer og forbedringer af Start-menuen, som nu har et søgefelt, der gør det lettere at finde dokumenter, filer og medier. Proceslinjen har nu mulighed for at blive vist på tværs af flere skærme og kan aktiveres via Indstillinger> Tilpasning> Proceslinje.

Andre funktioner i den nyeste Windows 11 Insider Preview Build 22000.65-download inkluderer:

- Indstillingerne for ”Strømtilstand” er nu tilgængelige via Strøm & batteri i Indstillinger.

- Højreklik på skrivebordet har nu en opdateringsmulighed direkte uden at skulle klikke på "Vis flere muligheder".

- Højreklik på en .ps1-fil i Stifinder har nu en direkte Kør med PowerShell-indstillinger uden at skulle klikke på "Vis flere muligheder".

- Tilgængelige snaplayouts, når du bruger mindre pc'er i stående position, og er optimeret til denne. Du kan nu vælge at snappe tre apps oven på hinanden i stedet for fire kvadranter.

- Baseret på samarbejdet med den mest populære GIF-udbyder i Kina, weshineapp.com, er GIF-valg nu tilgængelige for Windows Insiders i Kina via emoji-panelet (WIN +.). Hvis placeringen er angivet som Kina, vises GIF-data fra weshineapp.com.

- Højreklik på lydstyrkeikonet på proceslinjen indeholder nu en mulighed for at foretage fejlfinding af lydproblemer.

“We are so excited to have so many of you running the first preview of Windows 11 and we’re busy looking at all your feedback that’s coming in. Today we are releasing an update (Build 22000.65) to everyone in the Dev Channel with a good set of improvements and fixes that will make your Windows 11 experience even better!”

Microsoft har også udrullet ud et antal rettelser i den nyeste Windows 11-udgivelse, herunder en ekstern udførelse af kodeudnyttelse i Windows Print Spooler-tjenesten, kendt som "PrintNightmare", som dokumenteret i CVE-2021-34527. For en komplet liste over alle de nye funktioner, tweaks og forbedringer i den nyeste Windows 11-download, kan du besøge den officielle Microsoft-blog ved at følge nedenstående link.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere