PS5 DualSense ramt af problemer med drifting

PS5 DualSense controller ramt af problemer med drifting
Flere personer melder om problemer med PS5 DualSense controlleren, hvor fænomenet "drifting" ødelægger spiloplevelsen.

De første problemer omhandlende drifting på DualSense controllerne, blev rapporteret så tidligt som 10 dage efter lanceringen af PS5. Tilsyneladende er dette en fejl, der er dækket af controllerens garanti, hvilket betyder, at Sony enten reparerer, eller udskifter din defekte controller med en ny.

Selvom PS5 DualSense-controllerren er et teknisk vidunder, med alle dens smarte funktioner, som haptisk feedback og adaptive triggers, er ingen hardware helt fri for fejl.


Indtil videre er drifting-problemet ikke voldsomt udbredt, men antallet af personer, der rapporterer om problemet, vokser stadig. Andre brugere melder også om problemer med de adaptive triggers, som stopper med at fungere, eller går i stykker.


Hvis du ikke tidligere har hørt om udtrykket "drifting" eller "drift" i forhold til controllere, drejer det sig om et problem, hvor thumbstick'en registrerer et input, når der ikke er et. Et eksempel på dette kunne være, at kameraet i et spil, panorerer rundt med en konstant hastighed, uden at du overhovedet rører ved noget. Her er en video på Reddit, som fremviser problemet.

Et lignende problem har også plaget Nintendo Switch, der blev lanceret tilbage i 2017. Episoden blev kendt som "Joy-Con drift", men Nintendo endte dog med at anerkende problemet i 2019.


Sony har endnu ikke kommet med en officiel udtalelse, vedrørende DualSense controllerens problemer.Billeder og kilder: Reddit, Kotaku


Vores partnere