FIFA 21 demo aflyst på alle platforme

demo fifa 21 udsat
I et træk, der helt sikkert vil skuffe mange spillere over hele verden, har EA Sports meddelt, at de ikke vil frigive en demo til FIFA 21. I en tweet mandag meddelte virksomheden, at i stedet for at arbejde på en demo, vil udviklerne fokusere deres tid og kræfter på at levere den bedste komplette spiloplevelse på tværs af alle understøttede platforme. Det gør så bare FIFA 21 demoen er aflyst på alle platforme indtil videre.

Ifølge den officielle EA Sports FIFA-konto på Twitter:

“We aren’t releasing a demo for FIFA 21. Instead we’ve made the decision to focus our development team’s time on delivering the best full game experience for current & next-gen consoles. We look forward to EA PLAY members jumping in 10 days from now and launching the game Oct 9″.

ea sports fifa 21 demo udsat.JPG

FIFA 21 er programsat til frigivelse på PlayStation 4, Xbox One og Windows fredag den 9. oktober, efter at være blevet skubbet tilbage fra den forventede udgivelsesdato i september på grund af coronavirus-pandemien. Spillet frigives også til på PlayStation 5, Xbox Series X | S og Google Stadia, men EA har endnu ikke angivet en nøjagtig startdato.

Den franske angriber, Kylian Mbappé, er blevet bekræftet som coverstjernen for alle udgaver.

I mellemtiden, bortset fra de nyeste konsoller fra Sony og Microsoft, vil FIFA 21 også være tilgængelig på Nintendo Switch. Det vil dog kun være en Legacy Edition, hvilket betyder, at det ikke inkluderer “new game modes or gameplay innovation”

Hvad det i det væsentlige betyder er, at spillerne får nyt kit, holdændringer, opdateret menu og broadcast overlays, men selve spillet forbliver uændret fra den første FIFA-udgivelse på konsollen.


Source & Image credit:

EA Sports