Fortnite kører nu med 120 FPS på iPad Pro

Fortnite med 120fps på ipro pro
En af de ting, som mange gamere prøver at opnå, når de bygger deres egen pc, er at opnå frames per second (FPS) på mindst 60 FPS, når de spiller med de højeste mulige indstillinger. Dette skyldes, at 60 FPS tilbyder et meget mere flydende gameplay sammenlignet med 30 FPS, som stadig er spilbart, men ikke med den samme flydende gameplay oplevelse til følge.


For dem, der gamer på deres iPads, kan vi glæde dig med at oplyse, at det i den seneste opdatering til Epics Fortnite Battle Royale, ser ud til, at spillet nu kan køre på iPad Pro (2018) med 120 FPS. Desværre kommer denne mulighed med et lille kompromis.

For at opnå så høje frames, måtte spillets kvalitet neddrosles, hvor indstillingerne sænkes til "medium" for at kunne ramme 120 FPS. Hvis framerates er vigtigere sammenlignet med grafik, kan det være værd at tjekke ud. Hvis ikke, bliver du nødt til at nøjes med lavere FPS.

For at få glæde af de 120 fps, kræver det at du har den nyeste iPad Pro, altså 2018 modellen, da det formentlig kun er denne udgave der er kraftig nok til dette.

fortnite.jpg

Vi skal dog bemærke, at det kan være en fordel at spille spil med en højere FPS.

For ikke længe siden demonstrerede NVIDIA, hvordan spil, der spilles med højere FPS, kan resultere i bedre resultater. Naturligvis vil dette ikke automatisk gøre dig til en bedre Fortnite-spiller, men hvis du har kæmpet med lavere FPS, kan en justering op til 120 FPS muligvis give nogle forbedringer.


Source & Image credit:

The Verge