Sådan ser du onlinevideoer på Nintendo Switch

three-modes-in-one
Vil du se onlinevideoer på din Nintendo Switch? Her er hvad du har brug for at vide for at streame YouTube, Hulu, Funimation og mere. Nintendo Switch er en populær spilkonsol over hele verden for mennesker i alle aldre. Selvom enheden er bedst kendt for Zelda og Pokemon, kan switchen gøre mere end at afvikle spil.

Som mange andre moderne konsoller har Nintendo Switch et stort udvalg af apps, som du kan bruge til næsten alt - inklusiv streaming af tv, film og videoer.

Har du perioder, hvor du hellere vil læne dig tilbage og slappe af med passiv underholdning, er der et par forskellige metoder til at se videoer på din Nintendo Switch konsol. Vi har i denne artikel samlet de bedste metoder til at se alt på din Nintendo Switch fra sjove klip til komplette film.

 

Hvilke streaming-apps er tilgængelige på Nintendo Switch?

Selvom Nintendo Switch ikke ligefrem er kendt for sine streamingtjenester i sammenligning med andre populære spilkonsoller, har de stadig meget at tilbyde. Blandt de aktuelt tilgængelige apps er nogle af markedets mest populære streamingtjenester


Hulu

Hulu-platformen har et imponerende streamingbibliotek. Der er tusindvis af tv-shows og film at vælge melle. Uanset om du søger efter nostalgiske genudsendelser, se børnefilm eller finde en ny, igangværende serie, har Hulu appen et stort udvalg du kan bladre dig igennem.

hulu.JPG

Derudover streamer platformen nogle eksklusive originale serier, herunder The Handmaid's Tale, The Mindy Project og Genstart af Veronica Mars. Hulu-appen tillader endda brugerne at se live sportsbegivenheder og nyhedsudsendelser på Switch konsollen.

 

Youtube

Den mest populære videoplatform, der er tilgængelig, er nu klar til download på din Nintendo Switch. YouTube-appen giver brugerne mulighed for at se alt fra det endeløse videoindhold, som platformen er vært for.

youtube-1200x500.jpg

Selvom YouTube er bedst kendt for sine streamere og en endeløs forsyning af vejledninger/how-tos og sjove korte klip, har YouTube Premium-konti også adgang til komplette tv-serier og film.

 

Funimation

Anime-fans havde meget at fejre, da en af de nylige tilføjelser til Nintendo Switch eShop i form af FunimationDenne service er dog på nuværende tidspunkt forbeholdt visse lande og regioner. Hvorvidt Funimation rammer de nordiske breddegrader, står hen i den uvisse.

Funimation.JPG

Funimation-appen tilbyder et massivt udvalg af engelsk-dubbed og subbed anime. Den populære platform tilbyder opdateret animeindhold med populære shows som Attack on Titan og Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.

 

Er disse streamingapps gratis?

Alle disse applikationer kan downloades gratis på Nintendo eShop. Men mens de er gratis at downloade, er de muligvis ikke gratis at bruge.

Mange streamingtjenester opkræver et abonnementsgebyr. Hulu tilbyder ikke længere gratis reklame-understøttede konti og kræver nu et abonnement for at få adgang. Funimation-platformen tilbyder gratis indhold online, men adgang via Nintendo Switch-appen kræver en betalt konto. Løbende afholder mange streaming-apps gratis prøveversioner, der måske sparer dig nogle penge på kort sigt, mens du beslutter dig for, om abonnementet er rammer det du leder efter fra en streamingtjeneste,

YouTube-appen er den eneste streaming-app på Switch, der ikke kræver et betalt abonnement. Selvom en YouTube Premium-konto låser op for et mere omfattende bibliotek med indhold, er det ikke nødvendigt for at nyde godt af de millioner af gratis tilgængelige videoer.

Du har ikke brug for et Nintendo Switch Online-abonnement for at bruge videostreaming-apps.

 

Sådan downloades streaming-apps på din Switch

Download af applikationer eller spil kræver en internetforbindelse. Åbn Indstillinger, og vælg Internet i menuen til venstre. Scroll ned til Internetindstillinger, og lad din Nintendo Switch søge efter tilgængelige netværk.

Vælg dit netværk, og indtast din Wi-Fi-adgangskode.

Hvis du ikke allerede har en, skal du have en Nintendo-konto for at få adgang til eShop. Kontoen er gratis og kræver adgang til en smart enhed eller computer. Du kan besøge det officielle Nintendo-site direkte for instruktioner.

For at oprette en konto på konsollen skal du vælge Nintendo eShop-appen, og når du bliver bedt om at linke din Nintendo-konto, skal du vælge Opret konto. Følg instruktionerne sendt til din e-mail, og log ind på din Nintendo Switch, når du er færdig.

Du kan downloade applikationerne direkte på din switch ved at søge i app-navnet i eShop og klikke på knappen for gratis download.

Du har brug for plads nok på din konsol for at fuldføre overførslen. Du kan også downloade Hulu, Funimation og YouTube-appen direkte via Nintendo-shoppen på din telefon eller computer.

 

Kan jeg konfigurere forældrekontrol?

Opsætning af forældrekontrol er en fantastisk måde at begrænse indhold til yngre familiemedlemmer på. Der er forskellige metoder til at gøre dette. Den mest ligefremme proces involverer at gå ind i selve konsollen. Du kan tilføje disse begrænsninger manuelt under "indstillinger/settings".

En anden mulighed er at bruge Nintendo Switch parental controls appen til at styre aktivitet eksternt. Desværre er forældrekontrol begrænset til at begrænse specifikt indhold og indstille tidsbegrænsninger.

Tilføjelse af denne funktion, giver dig mulighed for at indstille alarmer på din Nintendo Switch og blokere aktivitet efter at have nået en bestemt punkt. Kontrolelementerne giver dig også mulighed for at forbyde specifikke ESRB-klassifikationer for at blokere upassende indhold.

streamingtjeneste nintendo switch.JPG

Du kan bruge Nintendo Switch forældrekontrollen til at begrænse skærmtiden, men det er ikke let at bruge dem på streaming-apps. Alle disse streaming-apps har en ESRB-vurdering på T for teenagere.

For Funimation og Hulu skyldes dette primært advarsler om "Diverse Content: Discretion" For YouTube skyldes denne vurdering primært tilladelsen til brugerinteraktion. Selvfølgelig er der et hav af indhold, der passer til børn, men du bør tage denne advarsel alvorligt.

Hvis du begrænser teenagespil fra din Nintendo Switch, skal du bruge din pinkode til at tilsidesætte blokeringen for at få adgang til streaming-apps. Hulu, Funimation og YouTube tilbyder alle forældrestriktionstjenester gennem deres kontoindstillinger.

Hulu-forældrekontrol begrænser specifikke konti til at se indhold uden for Kid's Hub. Kun forudgodkendte film og shows er tilgængelige for brugere med disse konti. Forældrekontrol fra Funimation begrænser brugerne fra at se alt indhold, der er markeret af Funimation som "mature".

YouTube tilbyder uden tvivl de mest avancerede forældreindstillinger. Forældre og værger vælger mellem forhåndsgodkendte aldersgrupper baseret på indhold, der er filtreret af YouTube. Du kan endda konfigurere dette, så børn kun kan se det indhold, du godkender dig selv.

 

Relaterede artikler:

Flyt screenshots fra Nintendo Switch til PC: Guide

Concept UFO: En Nintendo Switch med Windows 10

Køb af ny Nintendo Switch: Vælg den rigtige model


Source & Image credit:

YouTube Hulu, Funimation