Store problemer med Red Dead Redemption 2 på PC

red-dead-redemption-2-pc-image
Gårsdagens lancering af Red Dead Redemption 2 på PC, har sendt en række af tilstødende problemer i retning af Rockstar. Listen af Red Dead Redemption 2 omfatter blandt andet crash under brug, bugs problemer forbundet med opstart.


Lad os starte med de gode nyheder i lavinen af problemer med Red Dead Redemption 2 på PC.

Rockstar Games har frigivet en opdatering, der skulle løse problemer med Rockstar Launcher. Denne patch løser de forskellige indrapporterede nedbrud og fejlmeddelelser, som spillerne oplevede efter lanceringen af Red Dead Redemption 2 i PC-versionen - samt kravet for at verificere spillerdata.

Nu til et recap af problemlisten.

Red Dead Redemption 2 er kommet til pc via Rockstar Launcher og Epic Games Store, men alligevel rapporterer nogle spillere om store problemer i forsøget på at starte spillet. En håndfuld af disse problemer er ret uskadelige. Andre er langt mere problematiske og forhindrer spillere i at foretage sig noget i spillet overhovedet.

Især Rockstar Launcher giver nogle spillere panderynker. Rockstar Launcher starter ikke spillet, og spillerne modtager beskeden om: "Red Dead Redemption 2 exited unexpectedly" eller "The Rockstar Launcher exited unexpectedly."

Flere melder om samme meddelelser i fejlsikret tilstand, og modtager de samme fejlmeddelelser. Hertil melder flere om forøget CPU-forbrug, hvilket går igen hos en bruger hos Reddit.

Brugeren var i stand til at løse sine problemer ved at slå sin antivirus-software fra, kontrollere integriteten af filerne i Launcher, køre programmet som administrator og til sidst starte spillet i Safe Mode, som der anmodes om, efter at spillet går ned første gang.

Rockstar foreslår en række rettelser, herunder sørge for, at brugernes grafikkortsdriver opdateret til nyeste version, og køre spillet som administrator. Andre bemærker også, at deaktivering af antivirus-software og opdatering af Bios havde forskellige grader af succes.

Spillere, der benytter sig af Epic Games Store, rapporterer også nogle ydelsesproblemer, som kunne afspejles i brugen af Rockstar Launcher, som potentielt kan ende ud med at være synderen.

Red Dead Redemption 2 udkommer også til Steam uden en release dato er omtalt.


Kilde & Image credit:

Rockstart Games, Reddit