Seasonic bekræfter RTX 30 series 12-pin connector

12 pin power connector seasonis nvidia
Rygterne talte sandt. Den næste generation af NVIDIA grafikkort skal have et nyt 12-polet strømstik, bekræfter Seasonic.

Et strømforsyningsstik er blevet afsløret via Bilibili. Det er tale om et dobbelt 8-polet til enkelt 12-polet strømkabel med en længde på 75 cm.

I henhold til tidligere rygter er det kun RTX 30 Founders Edition-modeller, der har det nye 12-polede strømstik. NVIDIA forventes at samle sin egen adapter med den nye 30 Series grafikkort.

At dømme ud fra emballagen kaldes kablet “NVIDIA 12-pin PCIe Molex Micro-Fit 3.0-stik”. Selvom produktet ser ud til at være færdigudviklet, hævder Seasonic, at det i øjeblikket kun bruges til test.

Det er også værd at bemærke, at dette kabel kun fungerer med Seasonic strømforsyninger. Adapteren, der skal leveres med RTX 30 serien, bruger sandsynligvis eksisterende 8-polede strømkabler fra strømforsyninger og fungerer som en forlænger. Det er faktisk almindeligt, at AiB-partnerne bundler dual 6-pin til single 8-pin strømadaptere med high-end modeller.

NVIDIA-12-pin-adapter-GeForce-RTX-30.jpg

Seasonic dual 8-pin til single 12-pin connector

Selv om Seasonic hævder, at stikket er i testfasen, har HardwareLuxx allerede modtaget stikket til sine strømforsyninger. 

Seasonic-NVIDIA-12-pin-power-cable-1.jpg

Seasonic-NVIDIA-12-pin-power-cable-3-1200x800.jpg

Seasonic 12-pin power connector til NVIDIA RTX 30 grafikkort, source: HardwareLuxx


Source & Image credit:

Seasonic via @9550Pro, HardwareLuxx