Playstation 5: De seneste opdateringer.

PlayStation 5 Logo
Den næste generation af konsoller er på vej, og kapløbet om at gøre dem bedre er i gang. Men hvilke er de bedste? Xbox One X? PS4 Pro? Begge? Ingen af delene? Tja, hvis du spørger os, er svaret klart: En ny Playstation 5 er tiltrængt for længst. Med de mange Xbox One X-rygter, der er i omløb, er Microsoft nødt til at sætte skub i tingene. Virksomhedens oprindelige plan var at udgive Xbox One X i november, men konsollen blev forsinket til december. Sony forventes på den anden side at lancere Playstation 5 på sin Gamescom 2018-konference. Her er alt, hvad vi ved indtil videre.

Hvad er Playstation 5?

Playstation 5 er en ny Playstation-konsol, der sandsynligvis vil være lanceringen i 2020. Playstation 5 er den 6. konsolline, der skal supplere Playstation 4.


PS5 udgivelsesdato.

Playstation 5 kan næppe vente til 2020 på at blive lanceret, fordi det kræver, at Sony kommer i gang med at forberede sig. Med blot ét ud af de tre produkter, der skal supplere Playstation 4, køber Sony ind i sig selv, at udviklingen af de to andre konsoller afspejler sig selv. Med en enkelt konsol i vejen, bliver udviklingen af de to andres konsoller mere afslappet.


PS5 specifikationer.

Playstation 5 kommer med 115 specifikationer, og disse siger noget om, hvad vi kan forvente det næste generationsteknoloige som lækrere grafikkort, flere hjemmebilleder, der kan vise mange forskellige scener, bedre lyd, bedre spil-assistance, bedre kameraer, bedre party-funktioner, bedre indstillinger i spil, bedre forbedret online-gaming, bedre udviklerens tjekliste, bedre heriblandt.


Hvad kommer Playstation 5 til at hedde?

Hvis vi skal tro det, så kan mange efterhånden være nervøse for at skulle til at brokke sig, når man skal kalde konsollen. Vi ved ikke, hvad der præcis skal ske, og hvilke funktioner eller spillefilosofi Sony vil bruge milliarder af dollars på at udvikle, så mon ikke man har overvejet, at kalde konsollen for noget, der hedder “the power of the sun and the moon”?


Hvorfor behøver Sony en ny konsol?

Konsollernes udvikling er en kæmpestort ressource for virksomheder, og for længst har Playstation 3 og Playstation 4 vist sig at være rykket så vidt. Selv om spillets udvikling ikke er blevet afbrudt helt, er der stadig brug for at skifte til en ny konsol. Playstation 4 og 4K blev stort set ikke brugt til spil, mens brugen af internet var meget begrænset.


Hvor kraftig bliver Playstation 5?

Vi ved det ikke, for lige nu tæller udviklere og spilfirmaer med på et test, at få testkørende til at køre udstyrsvajer på 5G. Bagefter er der kommunikeret om, at 5G ikke var noget, der skulle testes i spillet. Noget andet vajer kan godt køres på 4G.


Opgraderer du til PS5?

Playstation 4 og Playstation 4K sker ikke. Playstation 5 bliver en ny konsol, og den vil du kunne købe tilbage i butikken, hvis du ønsker at sende den tilbage. Du kan dog også stille spillet tilbage med et såkaldt remove-program.


Konklusion.

Playstation 4 og Playstation 4K er rykket så vidt, at Sony ikke har noget at byde individuelt spillere på. Playstation 5 bliver derfor nødvendig for at kunne tilbyde en konsol i toppen af konsollerne. Playstation 5 kommer sandsynligvis i september 2020, og vi håber på at se nogle nyheder fra E3 i sommers.

For at se mere om Playstation 5, læs om opdateringerne i vores test af Playstation 4 og få inspiration til dit skriveundervisning med dem i videoen til højre. Du kan også selv se resultaterne af klassenummeret konkurrencen.

Vores partnere