Microsoft Edge til Linux: Sådan ser det ud

AjyYr8oiZwBtBMJBuxprkE-970-80
Microsofts opdaterede Edge browser, der blev lanceret i januar, er officielt meldt på vej til Linux. De seneste meldinger lyder på, at Microsoft Edge kunne lanceres på open source-platformen senere på året. Nu har vi fået muligheder for at kigge lidt med over skuldrene på udviklerne.


Den Chromium-baserede Microsoft Edge browser, der er blevet godt modtaget af brugerne, er allerede tilgængelig indbygget til Windows og macOS. Microsoft bekræftede for nylig, at en Linux-version også er i værkerne. Ved udgangen af 2020 planlægger Microsoft at have Edge-browseren tilgængelig på alle større desktop- og mobile operativsystemer.

Sidste år sendte Edge-udviklingsholdet en survey ud til webudviklere for at efterspørge deres feedback og forventninger til en Linux-webbrowser.

I dag blev den længe rygtede Microsoft Edge for Linux så præsenteret på Microsofts Build 2020 konference, og her fik offentligheden så de første glimt af Microsoft Edge til Linux.

microsoft.JPG

Repræsentanten for fra Microsoft fremviste kort Microsoft Edge, der kørte på Linux for første gang, men desværre blev der ikke givet nogen information om, nøjagtigt hvornår browseren bliver tilgængelig, og hvordan den vil fungere på Linux. Alt, hvad vi ved, er, at systemet kommer hurtigere end først antaget.

Microsoft Edge til Linux har et velkendt brugerinterface. Ligesom Chromium har Linux versionen samme placering til funktioner som tilbage, frem, hjem samt sideopdatering

Microsoft-Edge-for-Linux.jpg

Der er også velkendte Favorit-stjerne i slutningen af URL-linjen, der placerer den aktuelle side som en favorit. I modsætning til Chrome, vil Microsoft Edges nye fanelayout tilbyde et valg mellem "fokuseret", "inspirerende" og "informativ."

Microsoft Edge til Linux forventes at debutere senere på året.


Relaterede artikler

Microsoft Edge Canary kan læse dine PDF filer højt

Microsoft Edge i krig mod spam

Microsofts Edge browser frigivet: Alt du skal vide

Source & Image credit:

Microsoft, Windows Latest

Vores partnere