Windows 10 v1909 opdatering rammer AVG og Avast

439px-Microsoft_logo.svg
Seneste nyt om Windows 10 v1909 opdateringen indikerer Microsoft blokerer Windows 10 v1909 opdateringen til pc'ere med gammel versioner af AVG og Avast antivirus.


For cirka en uge siden satte Microsoft v1909 opdateringen på standby mod brugere, der har gamle versioner af Realtek-drivere installeret på deres system på grund af kompatibilitetsproblemer. 

Tilbageholdelsen blev efterfølgende ophævet, da problemet blev løst. Nu har Microsoft opdateret deres v1909 statusside (via Techdows), som indikerer endnu en standby er aktiv. Denne gang rammes PC’ere, der har gamle versioner installeret af AVG og Avast antivirus.

I henhold til supportartiklen modtager Windows 10 brugerne med gamle versioner af AVG og Avast antivirus ikke v1909 opdateringen. Avast brugerne kan tjekke supportartiklen for at finde instruktioner om, hvordan man opdaterer til en ny version af denne antivirus. AVG har også offentliggjort en supportartikel, der beskriver problemet og hvordan brugere kan opdatere til en ny version af denne antivirus.

Microsoft fraråder man tvinger Windows 10 v1909 opdateringen ind på sit system før omtalte antivirusprogrammer er opdatereret til nyeste version, da det kan forårsage problemer med Windows og forårsage yderligere komplikationer. 

Lad os høre din holdning til de kontinuerlige opdateringsproblemer i kommentarfeltet herunder.


Kilde & Image credit:

Microsoft