Ingen anmeldelser af RTX 4060Ti 16GB?

RTX 4060Ti
Nvidias nye 4000 serie af grafikkort har fået en lidt blandet modtagelse blandt anmeldere rundt om i verden. Det har nu tilsyneladende ført til, at hverken Nvidias eller deres partnere gør specielt meget for, at kunderne kan læse anmeldelser af det kommende RTX 4060Ti 16GB

Normalt vil både Nvidia og deres partnere aktivt arbejde for, at forsyne medier rundt om i verden med grafikkort, forud for en lancering. Det er en del af den faste markedsføringsplan, som også vi her på Tweak ofte er en del af, dog ind imellem med lidt forsinkelse.

Alt efter hvor man er i verden, og hvilke kontakter man har i industrien, så vil både Nvidia og et udvalg af deres partnere, som regel i en eller anden grad sende samples med henblik på anmeldelser, tests og sammenligninger. Det sker selvfølgeligt, fra producenternes side, i et håb om at sælge flere produkter, helt som med det meste anden hardware, der finder vej ud til os eller andre Tech Medier til anmeldelse.

Tilsyneladende så kommer det dog ikke til at være tilfældet med det kommende RTX 4060Ti 16GB kort. Nvidia laver ikke selv et RTX 4060Ti 16 GB kort, så det er udelukkende deres partnere som MSI, Gigbyte osv der kommer til at lave kort. Det i sig selv er ikke usædvanligt, men det er det derimod, at der tilsyneladende ikke er noget "Review Program" for kortets lancering. 

Hardware Unboxed Twitter

Vi her har på Tweak ikke hørt skyggen af nyt omkring det kommende kort, som ifølge Nvidia skulle blive lanceret i denne måned. Det er også tilfældet for holdet hos Hardware Unboxed, der har talt med flere producenter, som alle sammen svarer at de ikke kommer til at sende samples til test. 

Det betyder, at der sandsynligvis ikke kommer til at være anmeldelser i forbindelse med lanceringen, men først noget tid efter fra. Det vil være en forsinkelse, fordi medierne selv skal skaffe kortene igennem almindelige salgskanaler.

Nu er der naturligvis ingen medier, der automatisk har ret til at forvente samples på kommende grafikkort. Det er dog under normale omstændigheder en så normal del af markedsføringen, at det stikker ud når det ikke sker.

Det sender ikke ligefrem et godt signal, om Nvidias og producenternes tro på deres eget produkt, at de på den måde tilsyneladende sigter efter en lancering under radaren så at sige. Det vil medføre, at man ikke vil kunne læse uafhængige tests af kortene og ydelsen når det lander på hylderne. 


Vores partnere