LEAK: Ny NVIDIA GPU 40% hurtigere end TITAN RTX

ampere nidia leak
Woah, et nyt leak omhandlende NVIDIA's kommende næste generations grafikkort (sandsynligvis kaldet Ampere) er netop kommet fra Geekbench (via _RoGame @ Twitter). Ikke en, men to separate GPU'er er blevet benchmarket, der viser, hvad der muligvis er to grafikkort i NVIDIA’s kommende graikkorts-serie. Hvorvidt der er tale om Ampere eller Hopper, er endnu ikke omtalt


Den første GPU er med 7552 CUDA kerner og 118 SM'er. Interessant nok indikerer det nyeste leak, at tidligere rygter om 128 cores per SM, kunne være forkerte, og at GPU'erne kommer med standard 64 kerner pr. SM. GPU’en fra seneste Geekbench leak, er clocket ved 1,11 GHz, hvilket peger i retning af 16,7 TFLOP. Hvis disse leaks er legitime, vil denne GPU ikke være et kommende flagskib, da NVIDIA også har en GPU på vej med 8192 CUDA cores. Denne GPU vil have 24 GB hukommelse.

Denne NVIDIA GPU scorer vanvittige 184096 point på Geekbench - næsten 40% mere end TITAN RTX er i stand til. Hertil kommer potentiel mulighed for overclocking!

ER34-S8WAAASOVx.jpg

Det nyeste leak via _RoGame fremviser ligeledes en GPU med 6912 CUDA kerner og 108 SM'er. Denne variant er clocket til 1,01 GHz og dermed omkring 13,9 TFLOP (omtrent på samme niveau som en RTX 2080 Ti). Interessant noteres denne til at have 47 GB hukommelse, hvilket gør dette sandsynligt, at vi ser en forkert aflæsning. 

to ukendte nvidia GPUer dukket op.JPG

47GB hukommelse må være forkert aflæsning

6912 CUDA varianten scorer 141654 point på Geekbench - lidt højere end en RTX TITAN.

ER37qn9W4AEqpKb_1.jpg

Hvorvidt der er tale om forfalskninger er uvist, men faktum er, at NVIDIA har nye grafikkort på vej, som vi må forvente er designet på 7 nm.

Vi har tidligere hørt om NVIDIA’s Ampere GPU'er, i forbindelse med de bestod deres EEC-certificering, og det er meget sandsynligt, at NVIDIA vil fortsætte med deres RTX-filosofi og tage det til det næste niveau med Ampere. Lige nu er Turing GPU i stand til levere Ray Tracing med 1080p @ 30 fps, og her kunne vi håbe på Ampere GPU'en kunne tage det skridtet videre.

Hvis vi tager udgangspunkt i, at Ampere er baseret på en 7nm proces, betyder det, at vi ser på en ydelsesfordel såvel som en effekteffektivitetsfordel watt for watt.

Vi vender retur så snart nye informationer dukker op.


Source & Image credit:

_RoGame