Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion

Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion
Denne nye custom model fra Lenovo, bliver ikke tilgængelig til DIY-markedet, men i stedet henvendt til producentens prækonfigurerede computere.

Dette massive triple-slot og triple-fan design er det nyeste medlem i Lenovo familiens custom grafikkort-serie. Grafikkortet, der ses på billederne, vil kun være tilgængeligt sammen med Lenovos prækonfigurerede gaming-pc'er under dets Legion-division. Ikke desto mindre er det stadig et interessant design, der fortjener lidt opmærksomhed. De nye billeder af det AMD RDNA2-baserede grafikkort blev offentliggjort af WolStame, som er Lenovo China Gaming Desktop Product Planning Manager.

På trods af at Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion tilbyder en unikt udviklet køleløsning og et såkaldt none-reference PCB, er denne model afhængig af dual 8-pins strømstik. Dette mens langt størstedelen af custom Radeon RX 6900 XT-modeller har triple 8-pins strømstik. Derfor kunne man meget vel antage, at denne model sandsynligvis ikke er fabriksoverclocket.

Lenovo-RX6800XT-Legion-grafikkort.jpg

Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion, Source: WolStame


Grafikkortet har lånt designet fra AMDs Radeon VII referencemodel. Radeon VII var det sidste Vega-baserede Radeon desktop-grafikkort, der blev frigivet tilbage i 2019. Den største forskel er farven, Lenovos kort har en mørkere tone sammenlignet med referencemodellen.

Dette design vil blive brugt til både Radeon RX 6800 XT og RX 6900 XT.


Source & Image credit:

Lenovo, Weibo

Vores partnere