Nvidia Broadcast er perfekt til streameren

nvidia-broadcast-app-announcement
Det var ikke kun ny hardware, som Jensen Huang præsentere i går aftes under Nvidias længe ventede lancering af RTX 3000 serien af grafikkort.

Der var også ny software imellem, og en af de ting var rettet imod de mange streamers derude. Den nye software kræver et RTX grafikkort, men er dog ikke begrænset til de nye grafikkort i 3000 serien. 


Ved hjælp af den nye Nvidia Broadcast software og brug af nye AI muligheder, kan man få nogen muligheder i sit streaming setup, som tidligere krævede dyre løsninger eller tilføjelser som en greenscreen. 

Funktionerne i Nvidia Broadcast fungerer dog sammen med dine almindelige enheder, som webcam og mikrofon, og kræver på den front ikke noget specielt udstyr. 

Nvidia-broadcast-noise-removal.png

Ved hjælp af Nvidia Broadcast kan man i softwaren fjerne baggrunden, i det lokale man streamer fra. Altså på samme måde, som hvis man sad foran en greenscreen. Det er muligt bare at sløre baggrunden, for måske at skjule sit rod lidt, men man kan også helt erstatte baggrunden med billeder eller endda video.

Inkluderet er også en kraftig støjreduktion, som kan fjerne stort set alt baggrundsstøj fra din stream. Den løsning har vi allerede fået præsenteret, som RTX voice tilbage i april i år. Det imponerende er dog at det ikke kun virker på dit eget input men det kan også bruges til at fjerne irriterende baggrundsstøj fra dine teammates. 

Nvidia-broadcast-baggrund.png

Endeligt er det også muligt automatisk at få kameraet til, at følge en rundt i lokalet ved at tracke dit ansigt. Det gøres naturligvis ved hjælp at et digitalt zoom, men med et fornuftigt webcam burde det alligevel kunne give en god effekt. Under Nvidias demo til deres præsentation brugte de et Logitech C922 Pro Webcam.

Nvidia Broadcast kan downloades på et endnu ikke angivet tidspunkt i september.