GeForce RTX 30 annonceres 1 september [Opdateret]

High end Nvidia Ampere
[OPDATERET] Artiklen er opdateret 11-08 2020 19:00. Ifølge GamersNexus er NVIDIA programsat til at annoncere sin GeForce RTX 30 Series baseret på Ampere arkitekturen den 9. september. Dette er omkring en uge før den 17. september, som er tidligere rygtet dato for lanceringen af GeForce RTX 30 serien.

Opdatering 11-08 2020 19:00

ENDELIG. Denne tredje opdatering sætter hermed et officielt punktum for gætterierne. NVIDIA har annonceret, at de vil være vært for en GeForce event den 1. september. NVIDIA’s administrerende direktør, Jensen Huang, er vært for denne specielle GeForce begivenhed, der leveres i et digitalt og forindspillet format, svarende til GTC 2020 Digital keynote.

Læs mere HER

NVIDIA-GeForce-RTX-Ampere-Gaming-Graphics-Cards_Announcement_Teaser.jpg

NVIDIA-GeForce-RTX-Ampere-Gaming-Graphics-Cards_Announcement_Count-Down.png

--------------------

Efter vi skrev gårsdagen artikel om: NVIDIA GeForce RTX 30 annonceres 9 september, er nye informationer stødt ti. Denne gang kommer det fra hestens egen mule. Nvidia har teaset en RTX 3080 Ampere GPU med lancering 31 august.

Dermed ser Nvidia ud til at være klar til at fremvise sine næste generations grafikkort. Den officielle Nvidia GeForce-konto på Twitter udsendte en mystisk teaser med #UltimateCountdown hashtagget. Samtidigt meldte GamerNexus om 9 september, så vi har et vaskeægte NDA run i gang, hvor rygter, teasers og officielle informationer blandes i gryden. Seneste informationer kan altså betyde, at ankomsten af de længe rygtede GeForce RTX 3080 GPU'er sker inden udgangen af denne måned.

nvidia geforce ultimatecountdown.JPGPC-entusiaster ved, at den 31. august markerer 21-årsdagen for lanceringen af den første Nvidia GeForce GPU nogensinde. GeForce 256 grafikkortet debuterede tilbage i 1999. 

Grafikkortproducenten skifter fra den nuværende Turning arkitektur til Ampere arkitektur. Ampere arkitekturen blev afsløret i maj tidligere i år, og er baseret på 7nm processenoden. 

Rygterne peger på afsløringen af RTX 3070 og RTX 3080 GPU'er med op til 8 GB GDDR6X hukommelse.

Vi holder fortsat øje med nye informationer.

----------

Selvom ingen af datoerne er blevet officielt bekræftet, ser det ud til, at september er den måned, den nye serie fra NVIDIA introduceres.

Da vi stadig er en måned væk fra 9. september, er det stadig en mulighed, at NVIDIA vil justerer timingen, når vi kommer nærmere lanceringen. Virksomheden vil utvivlsomt begynde at teaser for sin kommende GeForce RTX 30 grafikkortsserie på sociale medier mindst en uge før, som de gjorde tidligere. Vi forventer at høre mere i de kommende uger.

Flere nyheder om grafikkort

Prisfastsættelsen og specifikationerne er endnu ikke bekræftet, men vi arbejder på at verificere flere oplysninger.

Bemærk, at dette indlæg er et rygte.

Source: GamersNexus