Nvidia samler deres software i en app

Skærmbillede 2024-02-23 162433
Nvidia har givet adgang til en beta test på deres nye Nvidia App, hvor de samler funktioner, som tidligere var spredt ud over flere stykker software.

Nvidia har annonceret en offentlig beta af en ny app til Windows, en app der gør et par nyttige ting og en stor ting. Den nye app kombinerer funktionerne fra tre apps, som du tidligere kunne finde i Nvidia Control Panel, GeForce Experience og RTX Experience i én app. Det er langt nemmere og mere synligt i den nye app at indstille skærmpræferencer for spil og se præcist, hvordan hver eneste hak mellem "Performance" og "Quality" vil påvirke indstillingerne. Det gammeldags kontrolpanel er stadig tilgængeligt, hvis du højreklikker på Nvidia-appens notifikationsikon. Installationen af den nye beta opgraderer og fjerner i det væsentlige Experience- og Control Panel-apps, men de er stadig tilgængelige online.

nvidia-app-in-game-overlay.jpg

Men måske vigtigst af alt giver Nvidias nye app dig mulighed for at opdatere driveren til dit grafikkort, det du har betalt for, uden at skulle logge ind på en Nvidia-konto. Det er altid irriterende at skulle logge ind for at få adgang til basale funktioner i software til noget som du allerede har betalt for.

Læs hvad Nvidia skriver om de nye funktioner herunder:

Centraliseret GPU-kontrolcenter

NVIDIA-appen integrerer GeForce Experience's Optimal Game Settings og NVIDIA Control Panel's 3D Settings i et centralt interface. Dette bliver et centraliseret sted til at gennemgå eller ændre optimeringer, mens du justerer driverindstillingerne. Du kan tilpasse det på en per-applikationsbasis eller bruge en global profil på tværs af alle spil og applikationer.

nvidia-app-graphics-and-settings-section.jpg


Forbedret Driverinformation

Når det drejer sig om dine foretrukne spil eller applikationer, sikrer Game Ready Drivers og Studio Drivers den ultimative oplevelse for gamere og skabere. En populær anmodning fra GeForce Experience-brugere er en hurtigere, mere enkel måde at forstå, hvad der er inkluderet i de nyeste driveropdateringer.

nvidia-app-driver-download-and-content-section.jpg

På den nye Driver-side har vi introduceret letlæselige punktopstillinger af "hvad der er nyt" og "hvad der er rettet", sammen med hurtige oplysninger om spilstøtte. Alle driverrelaterede artikler er tilgængelige på en enkelt karusel, så du kan læse om spilannonceringer eller teknologier, der er forbundet med driveren.


Redesignet In-Game Overlay

Vores In-Game Overlay har gennemgået en omfattende redesign. Som før kan du bruge den praktiske "Alt+Z" genvejstast til hurtigt at få adgang til Shadowplay-optagelsesværktøjer, Freestyle Game Filters, NVIDIA Highlights, fototilstand og ydeevneovervågningsværktøjer.

nvidia-app-statistics-overlay.jpg

I NVIDIA-appen har vi forbedret brugergrænsefladen, hvilket gør det muligt at få hurtig adgang til funktioner, mens du spiller dit foretrukne spil eller bruger en applikation. Og dit optagede indhold er nu nemt tilgængeligt i galleriet gennem brugervenlige miniaturebilleder.


Nye AI Freestyle-filtre

NVIDIA Freestyle giver dig mulighed for at tilpasse de visuelle æstetikker i dine foretrukne spil gennem realtids efterbehandlingsfiltre. Denne funktion har kompatibilitet med et stort bibliotek på mere end 1.200 spil, og nu tilbyder NVIDIA-appen AI-drevne filtre, accelereret af Tensor Cores på GeForce RTX GPU'er.

RTX Dynamic Vibrance er et AI-drevet Freestyle-filter, der forbedrer den elskede Digital Vibrance-funktion i NVIDIA Control Panel. RTX Dynamic Vibrance forbedrer visuel klarhed på en per app basis, hvilket giver spillere en fleksibel og praktisk måde at justere deres visuelle indstillinger for hvert spil. Farver springer mere på skærmen, med perfekt balance for at minimere farveknusning, bevare billedkvalitet og immersion.

Nvidia AI Dynamic Vibrance

RTX HDR, et nyt AI-drevet Freestyle-filter, bringer sømløst den levende verden af High Dynamic Range (HDR) til spil, der oprindeligt ikke var udstyret med HDR-support. Bemærkelsesværdigt tilbyder kun 10 af de 50 mest spillede GeForce-spil HDR-support, og der er tusindvis af spil, der kun understøtter SDR. Imidlertid kan du nu med RTX HDR-filteret drage fordel af din HDR-kompatible skærm til en bred vifte af spil, der kører på DX12, DX11, DX9 og Vulkan-platforme.

Vores partnere