Nyt AMD Radeon RX GPU bæst spottet i OpenVR

unavngivet AMD GPU bæst på vej
Et endnu ikke official navngivet AMD Radeon RX GPU er spottet via OpenVR benchmarks, og som umildbart viser tegn på, at outperforme NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti med op til 17%.


Hvad vi må formode er en endnu ikke frigivet AMD Radeon RX GPU, er blevet spottet af folkene på AMD's subreddit, som ser ud til at være meget hurtigere end NVIDIAs GeForce RTX 2080 Ti grafikkort - i det mindste i VR benchmarks. GPU'en, der blev spottet ammen med en AMD Ryzen 7 4800H processor, har intet endeligt navn noteret, så det er sandsynligt, at der er tale om en prototype eller en tidlig Engineering sample af, hvad der antages at være den nye Big Navi GPU.

Grafikkortet blev vist via OpenVR benchmark databasen, og overraskende set testes det med en opsætning bestående af en AMD Ryzen 7 4800H processor, som er en del af AMD Renoir-linjen af mobile processorer. Development og engineering tests med bizare testopsætninger, er intet nyt under solen, hvilket denne konfiguration også er et tegn på. Men dee mere overraskende detaljer er performance tal, som dette kort er i stand til at levere.

AMD-Radeon-RX-Navi-High-End-Graphics-Card-vs-NVIDIA-GeForce-RTX-2080-Ti.png

(Image credits: AMD subreddit)

Den ikke-udgivne og ukendte GPU sender en score af sig lydende på 103,32 FPS, mens den hurtigste NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, formår at levere 88.10 FPS. Dette er en 17% stigning i ydelsen i forhold til NVIDIAs flagskibs grafikkort til desktopmarkedet. Der er også fremvist benchmarks fra RTX 2070 og GTX 1660 Ti, men disse benchmarks blev udført i en lav opløsning og intet så krævende som hvad RTX 2080 Ti og AMD GPU blev testet på.

Hav dog i mente, at dette en VR-specifik benchmark, og vi ved, at NVIDIA GeForce-grafikkort har haft en stærk føring inden for VR-titler i forhold til AMDs GPU'er på grund af bedre optimeringer i softwaren. Men her ser vi på et helt modsat scenarie. Spørgsmålet er, om dette virkelig er det kommende Big Navi GPU-baserede Radeon RX grafikkort.

Kan tallene fremvist i VR-benchmark - overføres til traditionelle AAA-titler, ville det virkelig være imponerende, hvis vi får et Navi-kort, der er op til 10-20% hurtigere end RTX 2080 Ti, hvilket ville bringe AMD tilbage i high-end entusiast grafik segmentet med brag.


Source & Image credit:

AMD, Reddit


Vores partnere