Rygte: ASUS og Noctua arbejder på en RTX 3070 GPU

ASUS Noctua RTX 3070 GPU
Når det kommer til pc-køleløsninger, går mange i retning af væskekøling til CPU'en, men pc'er har stadig brug for brug af ventilatorer til at suge kold luft ind og blæse varm luft ud, og når det kommer til blæsere, er Noctua næsten legendariske i den forbindelse. Virksomhedens brunfarvede fans er ikoniske, og de er kendt for at have nogle af de bedste fans på markedet.

Asus behøver heller ikke nogen stor præsentation, og ny omtaler rygtebørsen, og Asus og Noctua slår kludene sammen i et samarbejde med en RTX 3070 GPU.

Dette er ifølge rapporter, hvor der på grundlag af en ansøgning til ECC blev nævnt et bestemt "RTX3070-8G-NOCTUA", hvilket overlader lidt til fantasien.

Når det er sagt, er dette påståede partnerskab tilsyneladende ikke nyt. Ifølge en rapport fra Hwcooling var der samtaler om et sådant partnerskab i slutningen af juli, men ingen af selskaberne har bekræftet eller afvist rygterne. Det vil være interessant at se, om dette partnerskab er sandt, og om GPU'erne kommer i Noctuas brune farve som renders viser ovenfor.

Uanset hvad, tag det med et vist forbehold.

 


Source & Image credit:

Noctua, Asus, ECC

Vores partnere