Arlo Wireless Video Doorbell: Test

detection Arlo smarthome device HD motion cloud doorbell video smart HDR wireless battery
Vi får hele tiden mulighed for at udvide vores hjem med Internet of Things. Nye smarte enheder som gør vores hjem smartere, bedre eller sikrere. Både når vi er hjemme, men specielt når vi ikke er hjemme. I dag skal vi kigge på noget så sexet som en dørklokke. Men når nu vi er nørder, så har denne dørklokke selvfølgelig mulighed for at koble sig til din smartphone og giver dig muligheden for at se hvem der står på den anden side. Det er blevet tid til at tage et kig på Arlo Wireless Video Doorbell.

Producenten har selv lavet en præsentationsvideo, der tager et kig rundt om produkt og koncept. 


Arlo er et firma som har til opgave at gøre dit hjem mere smart og sikkert. Det er blandt andet i alverdens kamera opsætninger, hvor Arlo kan gøre dit hjem smartere. I dag skal vi dog ikke kigge på deres kamera, men en dørklokke med forbindelse til dit Wi-Fi og indbygget kamera. 

Inden vi går videre med Arlo Wireless Video Doorbell, har jeg fundet nogle oplysninger frem omkring produktet. 


Features Arlo Wireless Video Doorbell

 • Wi-Fi forbindelse
 • 113g
 • 4.7 cm x 3.53 cm x 14.3 cm (B x D x H)
 • Intelligent Alexa og Google Assistant
 • 2-vejs lyd
 • UV og vejr resistent 
 • Maksimum opløsning 1436x1536, 1:1 ratio
 • Indbygget genopladeligt batteri
 • HD Video og med night vision

 

Rundt om Arlo Wireless Video Doorbell

Æsken som Arlo Wireless Video Doorbell kommer i, er simpel i design. Der er et billede af selve produktet i højre side og en liste over funktioner i venstre side. Vi får også information omkring det er den trådløse udgave, vi har HD video, bevægelses sensor, video kald og meget mere. 

device wireless Arlo video doorbell cloud motion smarthome HDR smart detection HD battery.jpg

Når vi vender kassen rundt, er der et billede af hvordan Arlo viser deres billede i forhold til en hvilken som helst anden dørklokke med kamera bliver vist. Udover det får vi også mere dybdegående information omkring de forskellige funktioner som dørklokken kommer med. 

battery HDR wireless cloud device HD motion video smarthome detection doorbell smart Arlo.jpg

Jeg har fået tømt kassen og lagt alt indholdet op. I æsken finder vi selvfølgelig selve Arlo enheden, vi har et batteri og et monterings beslag. Udover det, medfølger der et USB oplader kabel, ekstra ledning og skruer til montering. Til sidst har vi også manualer til at monterer og opsætte Arlo Video Doorbell og en lille nøgle, som vi vender tilbage til. 

HDR smarthome doorbell battery motion wireless cloud HD Arlo smart device video detection.jpg

Tager vi først et kig på selve Arlo Video Doorbell enheden. Øverst har vi kameraet, hvor vi nederste har tryk knappen og teksten Arlo. Modellen vi har fået har en hvid kant, hvor det også er muligt at få en enhed som er helt sort. 

detection Arlo HDR HD battery smart cloud device smarthome doorbell video wireless motion.jpg

device smart HD video doorbell smarthome Arlo detection battery cloud HDR wireless motion.jpg

Med denne udgave har vi mulighed for at gøre brug af batteriet. Dette er specielt praktisk, hvis du ikke har en dørklokke monteret på forhånd og derfor ikke har ledninger trukket ind. Det gør dog også at du til tider skal have enheden ud for at oplade den. Monteringsbeslaget, skal bruges hvis du ønsker at skabe montere selve kameraet skævt ved døren, for at få et bedre billede. 

smart detection video battery HD HDR cloud device motion smarthome doorbell wireless Arlo.jpg

device smarthome video battery wireless motion Arlo HDR smart doorbell cloud HD detection.jpg

Til sidst har vi som sagt skruer og ledninger. Det betyder også at vi ikke behøver at skulle købe noget ekstra for at få monteret kameraet, i teorien. Det vender jeg tilbage til senere, når vi skal have monteret kameraet. 

video HD detection HDR smarthome Arlo doorbell wireless device battery cloud smart motion.jpg

 

Software

Inden vi skal have monteret kameraet, skal vi først have hentet Arlo’s APP og gjort kameraet klar. 

Arlo Google play

Arlo apple store


Som det første skal vi have oprettet en bruger. Arlo er meget brugervenlig og forklare hele vejen hvad du skal gøre som det næsten.  

detection wireless smarthome HDR smart battery HD Arlo doorbell device motion cloud video.jpg

cloud doorbell HDR wireless smarthome detection battery HD device video smart motion Arlo.jpg

doorbell smarthome video battery motion smart HDR wireless Arlo HD device cloud detection.jpg

Her kommer den lille nøgle til sin rette, da den skal bruges til at adskille den i forvejen monteret monteringsplade. Som gør at vi kan komme ind til hvor batteriet skal monteres. 

video smart battery cloud detection HDR doorbell wireless Arlo smarthome HD device motion.jpg

device battery HD Arlo HDR smarthome doorbell cloud video wireless motion smart detection.jpg

smart smarthome battery doorbell motion cloud device wireless HD Arlo video HDR detection.jpg


HDR smarthome smart video doorbell Arlo device battery detection wireless motion cloud HD.jpg

doorbell cloud smarthome motion detection wireless smart battery video HD Arlo HDR device.jpg


cloud smarthome HD doorbell device detection Arlo video battery motion wireless smart HDR.jpg

Det er nu blevet tid til at montere selve kameraet til døren. Selve monteringen er relativt nemt, jeg fik fjernet den gamle klokke og brugte samme placering og skulle kun lave et nyt hul til øverste del af monteringspladen. Det er dog ikke de dyreste skruer som følger med, og jeg endte med at kværne hovedet på dem. Derfor måtte jeg i skuffen for at finde nogle af mine egne som jeg kendte kvaliteten på. Selvom Arlo havde hensigt med anden for montering af ledningen, valgte jeg dog en lidt anderledes løsning, som gjorde at den ekstra ledning og den eksisterende ledning fra dørklokken blev tilsluttet til hinanden. 


Testen – Brugen og komfort

Jeg har nu haft mulighed for at bruge Arlo i noget tid. Jeg vil derfor prøve at beskrive mine oplevelser med Arlo den trådløse dørklokke, som giver dig video til hoveddøren. 

Først og fremmest, når du opretter kameraet til din profil, bliver du også tvunget til at lave et abonnement. Det koster omkring 20 kroner om måneden, så det er ikke fordi det er dyrt. Jeg er dog ikke fan af at jeg ikke selv kan vælge. 

Det gør dine optagelser bliver gemt i skyen (Ingen ved hvor i dette tilfælde). En af de andre ting som gør at Arlo mener du løbende skal betale til dem (selvom du i forvejen har brugt penge på deres produkt) er for at have bedre videokvalitet. Frem for HD Kvalitet bliver optagelsen gemt i 2K opløsning. 

Denne løsning kan selvfølgelig også være god for nogen, men jeg undrer mig dog over at du som bruger ikke har valget mellem at opsætte din egen NAS til at gemme filerne på, fremfor at du skal gøre brug af deres cloud service. 

Når der bliver ringet på dørklokken, går der et opkald til din telefon, som du har mulighed for at tage. Dog er der en forsinkelse fra der bliver trykket til at du modtager opkaldet, så i de fleste tilfælde nåede jeg at være ved døren før opkaldet kom til min telefon. 

Ideen er dog ikke helt skidt alligevel. Jeg har også prøvet at få gæster selvom jeg var ude af huset. I dette tilfælde havde jeg mulighed for at fortælle personen jeg var på vej hjem igen. Det giver dig også muligheden for at posten ikke kan påstå de har været der uden du ved det i fremtiden. Medmindre de selvfølgelig vælger ikke at ringe på døren. 

Jeg er sikker på at Arlo Video Doorbell kan få lov til at komme til sit rette, hvis den monteres i et hus med flere etager, hvor du opholder dig på første sal eller kælderen. Det kan også give meningen når du opholder dig i haven og ikke kan høre dørklokken. Men jeg oplevede det mere irriterende at opkaldet kom ind på telefonen så sent. Når jeg så endelig accepterede opkaldet, havde den også en forsinkelse på at vise et billede, så fra dørklokken er blevet trykket på, til jeg har taget opkaldet er der allerede gået 2-3 minutter og hvis det havde været postbuddet ville han allerede være på vej videre. 

detection Arlo smarthome device HD motion cloud doorbell video smart HDR wireless battery.jpg


Pris

Den 04.04.2021 har Arlo Wireless Video Doorbell en pris på 1099,- DKK eksklusiv fragt. Det kan godt være en lidt høj pris for en smart dørklokke, som vil have du skal betale for et abonnement ved siden af hvor at gemme dine optagelser. 

detection smarthome video smart Arlo wireless battery motion HDR device cloud HD doorbell.jpg


Konklusion

Det er selvfølgelig blevet tid til at slutte testen af. Først og fremmest er Arlo Wireless Video Doorbell en sjov feature at tilføje til sit hjem, for at gøre det mere smart. Det er dog ikke en enhed jeg vil vælge for at have overvågning over mig hjem, men kun værende et supplement. Det er selvfølgelig muligt at sætte kameraet til at optage ved bevægelse (Hvis du betaler for det), men jeg har dog ikke en forventning om at en indbrudstyv vælger hoveddøren når han skal ind i huset. 

Hele opsætning og installering var meget nem, og du bliver guidet igennem fra start til slut. Det er derfor en opgave som kan klares uden du behøver at have en håndværker forbi, så længe du er lidt fingernem. Under opsætning bliver du også informeret omkring at strømmen skal slås fra, hvilket er en lille ting, som måske ikke alle ville huske af sig selv. 

Hvis man vælger at betale det abonnement som Arlo gerne vil have du gør, får du selvfølgelig også mange nyttige features med. Blandt andet at du kan gå tilbage i optagelserne og se hvem som har ringet på, eller hvem din dør har registreret. 

Selve designet er pænt, hvis du selvfølgelig er til en dørklokke som har kamera integreret og knappen lyser op når folk kommer tæt på den. 

Personligt kan jeg også godt se det nyttige omkring at din telefon får et opkald, når der trykkes på dørklokken. Men jeg er dog ikke imponeret over den forsinkelse som der er før du får opkaldet, og til at tilslutte dig til kameraet. Dette oplevede jeg var underordnet om jeg var i hjemmet og var på samme netværk, eller var et andet sted og brugte mobildata. 

Til sidst mangler jeg også muligheden for at kunne gemme mine optagelser lokalt, frem for at det skal op i en sky hos Arlo. I dette tilfælde tror jeg mange privatpersoner og virksomheder vil dele samme holdning, og det kan være en hæmsko for Arlo at de ikke giver denne mulighed. Det er muligt at opsige abonnementet efter oprettelse, du vil dog miste nogle funktioner, blandt andet dine optagelser.  

Vi slutter testen af med at give Arlo Wireless Doorbell en smart score på 7 ud af 10. Selve ideen omkring en dørklokke som har forbundet til din telefon, har kamera så du kan se hvem der ringer på, er rigtig god. Men Arlo har ikke formået at skabe den rigtige udførelse af det endnu. Forsinkelsen er for stor, til at du kan gøre brug af det, hvis du er hjemme. Jeg håber at med en firmware opdatering, så vil dette måske blive bedre senere hen, og hvis Arlo også giver en mulighed for selv at kunne gemme optagelserne, uden at det skal gå igennem dem vil karakteren også se anderledes ud. 


Pros

 • Nem at installere
 • Brugervenlig software
 • Understøtter Wifi
 • Kan se historik
 • Flot design
 • Mulighed for at bruge eksisterende kabel eller batteri
 • Opkald på din telefon

Cons

 • Tvang af abonnement for at gøre brug af alle features
 • Forsinkelse
 • Kan ikke gemme på din egen NAS
 • Klodset at se på

Vores partnere