IKEA SYMFONISK endelig i butikkerne

IKEA-SYMFONISK-Sonos-powered-speakers (1)
Efter tidligere at have afsløret deres nye boghyldehøjttaler i form af IKEA SYMFONISK, har IKEA i denne uge annonceret tilgængelighed og prisfastsat de Sonos drevne højttaler 799 kroner.

Når man måler beskedne 10 x 15 x 31 cm i størrelse, kan højttaleren placeres vandret eller lodret eller endda monteres på en væg ved hjælp af monteringsbeslag, der fås separat til 150 kroner. Monteringsbeslaget til lodret positions koster 70 kroner.

De IKEA SYMFONISK Sonos drevne højttalere kan købes direkte fra IKEAs websted og fås i sort eller hvid finish. IKEA har også listeført en SYMFONISK bordlampe, der er udstyret med en trådløs højttaler og prissat til 1699 kroner, som også fås i sort eller hvid.


”SYMFONISK bordlampe med WiFi-højttaler skinner bogstaveligt talt et nyt lys på lyden. Bortset fra at samle to kraftfulde humørforstærkere, betyder to funktioner i den ene mindre ledning at skjule, en mindre stikkontakt at nå og et mindre produkt at købe. Bedst af alt - bordlampehøjttaleren er slet ikke høj (medmindre du selvfølgelig skruer op for lydstyrken). Det smelter simpelthen ind. ”

Funktioner i IKEA SYMFONISK-højttalerne kan findes her for SYMFONISK lampe, og her for højtaler