Netflix Party: Se film med vennerne

02_180320_NetflixParty.width-696
Med stadig flere mennesker, der praktiserer social afstand, og følelsen af isolation strammer grebet om os. Især de unge mærker det, eftersom mange er isoleret fra deres normale fysiske netværk. Dette er dog nødvendigt, hvis vi ønsker at holde coronavirus-udbruddet under kontrol. Heldigvis kan mange ty til de sociale medier, og bruge mange af nutidens smarte enheder til at holde kontakten hver for sig. Elsker du at se film på for eksempel Netflix, vil denne nyhed komme som kaldet.


Fundamentet for dette dannes via Chrome-udvidelse kaldet Netflix Party, der lader venner se film og tv-shows sammen selvom de ikke fysisk er i samme rum, og du kan endda chatte på samme tid, og dermed åbner det det for begrebet ”Vær sammen på afstand”

Grundlæggende synkroniserer Chrome-udvidelsen hvad du ser med dine venner, så du og dine venner vil se den samme scene på nøjagtigt samme tid, som hvis du var i biografen sammen eller sammen på værelset, og ser det på det samme tv. 

netflix-family.jpg

Gruppechatfunktionen giver brugerne mulighed for at chatte med hinanden, efterhånden som filmen skrider frem, på samme måde som YouTubes Premiere funktion arbejder ud fra. 

Relaterede artikler

Hvis du er interesseret i at tjekke det ud, kan du besøge netflixparty for yderlige informationer om, hvordan du installerer det.

På nuværende tidspunkt er der kun en Chrome extension til rådighed, så hvis du bruger en anden browser som Firefox, er du desværre nød til at undvære eller skifte til Google Chrome.


Source & Image credit:

Netflix, Ubergizmo