Advarsel: Oxygen OS opdatering kan slette al data

OnePlus 8T
Seneste Oxygen OS beta-opdatering kan potentielt slette alle data fra OnePlus 8 og 8 Pro telefoner, OnePlus advarer om ikke at opdateringen endnu.

For ikke så længe siden udgav OnePlus den tredje Open Beta til 8 og 8 Pro, der bragte forskellige fejlrettelser til Ambient Display og Zen Mode og gjorde Canvas kompatibel med den nye always-on Ambient Display. Nu er der opstået en fejl, der sletter brugerdata fra nogle brugere, der har tilmeldt sig beta-programmet. Det ser ud til, at nogle 8 og 8 Pro-ejere har modtaget det stabile build af Oxygen OS i stedet for Open Beta 3, hvilket fører til tab af data.

Hvis du præsenteres for ”Oxygen OS 11.0.1.1-opdateringen pendin” i stedet for Open Beta, men ikke har genstartet din telefon endnu for at installere, findes der en løsning:

Der findes en specielt udviklet KeepData-app, der forhindrer dig i at miste dine filer, tilgængelig på OnePlus Forum og APK-mirror. Installer denne, kør applikationen, og tryk på knappen "KEEP DATA".

Selv når du har gennemgået denne procedure, anbefaler OnePlus dig stadig at sikkerhedskopiere vigtige data på en anden enhed eller i skyen, før du genstarter for at opdatere. En fuld sikkerhedskopiering via OnePlus Switch opfordres også stærkt af OnePlus.

Hvis du allerede kører en beta-build, skal du kontrollere, om det er den åbne beta, du modtager via OTA og ikke stable Oxygen OS 11.0.1.1-build. Hvis du er villig til at skifte fra stable til beta på trods af denne problematik, kan du følge instruktionerne her. Open Beta 3-downloads er også tilgængelige på OnePlus-webstedet til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.


Source & Image credit:

OnePlus Forums

Vores partnere