Google Pixel 5a specifikationer og priser lækket

Google-Pixel-5a-spec og pris
Tidligere på ugen afslørede Google officielt deres nye Pixel 6 serie af telefoner i form af Pixel 6 og Pixel 6 Pro, selvom ingen detaljer om priser eller tilgængelighed er blevet bekræftet af Google endnu. Nu er mulige specifikationer, priser og detaljer lækket til den kommende Google Pixel 5A telefon takket være Jon Prosser på FPT sitet.

Prosser var en af de første til at afsløre designet af Pixel 6 måneder, før det blev officielt annonceret af Google. Nu rapporterer han, at Pixel 5a "kun vil være tilgængelig for køb online eller fysisk tilgængelig i Google Stores" og vil være tilgængelig til en pris et sted omkring $ 450, når den lanceres.Google Pixel 5a specifikationer (leak)

Specifikationer for Pixel 5a tyder på, at den ser ud som sidste års Pixel 5 eller Pixel 4a og vil have et dual kamera sammen med en 6,4 tommer skærm, der giver brugerne en 60Hz opdateringshastighed som standard med mulighed for at øge dette til 90Hz, hvis det ønskes. Det menes, at Google Pixel 5a kunne drives af en Snapdragon 765G understøttet af 6 GB RAM. Dual-kamera-systemet på Pixel 5a vil tilbyde et 107 ° synsfelt og tilbyde et 12,2 megapixel primært vidvinkelobjektiv og en 16 megapixel ultrawide kamerasensor sammen med en fingeraftryksscanner, stereohøjttalere og 3,5 mm hovedtelefonstik.

Så snart flere detaljer er bekræftet af Google eller lækket forud for en officiel meddelelse eller lancering af Google Pixel 5a, holder vi dig opdateret.

 

Kilde: FPT: Tech Radar

Vores partnere