Her er OnePlus 9 Pro; Lanceres 23. marts.

OnePlus 9 23 marts
Internettet flyder med leaks og rygter om OnePlus 9 serien. Virksomheden har nu sammen med et ”moonshot” afsløret lanceringsdatoen for den kommende OnePlus 9 serie. Ikke bare det, vi har også fået det første kig på OnePlus 9 Pro med de rygtede ”Hasselblad-kameraer”.

I et officiel tweet afslørede OnePlus, at OnePlus 9 serien lanceres 23. marts kl. 15:00 dansk tid. Dette er i tråd med nylige leaks, der spekulerede i tilstedeværelsen af Hasselbrad-kameraer ombord på enheden.

oneplus-9-coming-march-23-everything-we-know_rf9r.1920.webp

OnePlus har i dag bekræftet, at de har underskrevet et tre-årigt partnerskab med Hasselblad om at udvikle kamerasystemer til næste generations OnePlus smartphones. Du kan se OnePlus 9 Pro på billedet nedenfor. Telefonen ankommer med quad kameraopsætning med Hasselblad-branding på kameramodulet.

IT ALL BEGINS WITH A SIMPLE THOUGHT. DISCOVER THE #ONEPLUS9SERIES, CO-DEVELOPED WITH @HASSELBLAD, ON MARCH 23.

— ONEPLUS (@ONEPLUS) MARCH 8, 2021

Selvom OnePlus er at finde blandt de bedste smartphoneproducenter på markedet, har kameraerne altid været deres akilleshæl. De er på ingen måde kategoriseret som dårlige, men som inkarneret OnePlus 8T ejer og tidligere iPhone 11 Pro-ejer, kommer OnePlus altså lidt til kort sammenlignet med blandt andet Apple.

OnePlus 9 Pro.JPG

Administrerende direktør Pete Lau lovede forud for ankomst af OnePlus 9 serien, at fokusere på netop smartphone-fotografering og barren for kvaliteten. Dette kom frem i lyset gennem et interview med Weibo

I et forsøg på at opfylde dette løfte har den kinesiske kæmpe underskrevet en tre-årig aftale med kameraproducenterne. Det har blandt andet til hensigt at pumpe 150 millioner dollars ind i udvikling af kameraer.

oneplus-x-hasselblad.jpg

OnePlus 9 serien være den første til at drage fordel af dette kamerapartnerskab.


OnePlus 9 kamerafunktioner

Det ser ud til, at vi vil se en række softwareforbedringer, herunder farveoptimering og sensorkalibrering. OnePlus 9 serien bruger en brugerdefineret Sony IMX789 sensor, og virksomheden henviser til den som “the largest and most advanced main camera sensor ever on a OnePlus device” i pressemeddelelsen. Her vil vi også tilbyes understøttelse for op til 8K @ 30fps og 4K @ 120fps videooptagelse.

Du får også en ny “Hasselblad Pro Mode” med evnen til at justere ISO, fokus, eksponeringstider, hvidbalance og mere, og vil ligeledes understøtte 12-bit RAW-fotooptagelse, hvilket ville give professionelle fotografer et godt fundament for redigering.

Derudover ser virksomheden også frem til at være banebrydende for nye kamerateknologier til sine næste generations flagskibs smartphones.

Vi ser frem til den officielle lancering.


Source & Image crdit:

Weibo, OnePlus, OneLeaks

 

Vores partnere