Huawei Nova 8i-smartphone officiel

Huawei Nova 8i smartphone
Huawei har annonceret deres nyeste Android-smartphone, Huawei Nova 8i, og enheden er den nyeste enhed i Nova 8-serien.

Huawei Nova 8i er udstyret med en 6,67 LCD-skærm, der har en Full HD + opløsning, og enheden er drevet af en Snapdragon 662 mobilprocessor fra Qualcomm.

Enheden leveres med et valg mellem 6 GB eller 8 GB RAM, og leveres med 128 GB inkluderet lagerplads. Der er også et 4300 mAh batteri, der leveres med hurtig opladning. Hurtig opladning kan oplade enheden til 60% på bare 17 minutter og oplade Nova 8i fuldstændigt på bare 38 minutter.

Nova 8i leveres med et 16 megapixel kamera på forsiden designet til at tage selfies og videoopkald. På bagsiden af  Nova 8i er der en konfiguration af fire kameraer.

De fire bageste kameraer på enheden inkluderer et 64 megapixel hovedkamera, et 8 megapixel ultrawide kamera, 2 megapixel makrokamera og en 2 megapixel dybde-sensor. Enheden leveres med Android 10 og EMUI 11.

Den nye Huawei Nova 8i-smartphone kommer i en række farver, der inkluderer Interstellar Blue, Moonlight Silver og Starry Black. Nova 8i er prissat til MYR 1.299 i Malaysia, hvilket svarer til ca. $ 312 til den aktuelle valutakurs.


Source & Image credit:

Huawei, GSM Arena

 

Vores partnere