iPhone 13-design fremvist på video

iPHone 13 serien 4 modeller video design
Vi har allerede set fotos af dummy-enheder fra iPhone 13-serien, og nu afslører en ny video designet på iPhone 13.

Disse dummy-enheder giver os en idé om, hvordan designet vil være på dette års iPhone 13 serie. Der vil tilsyneladende være fire modeller i år. Disse inkluderer 13 og 13 Mini, 13 Pro og 13 Pro Max.

Som vi kan se fra videoen er iPhone 13-designet ændret sammenlignet med iPhone 12 modellerne. Kameraopsætningen er forskellig på iPhone 13 og 13 Mini, kameraerne var lodrette på iPhone 12 og 12 Mini, og de er nu konfigureret i et lodret design, selvom der stadig er to kameraer.

Se videoen på YouTube

Vi hørte for nylig, at det ultrawide kameraet på de nye iPhones ville komme med autofokus, og der forventes også flere kameraopdateringer.

I år forventes iPhone 13-serien at komme med et mindre notch end vi kender det fra iPhone 12, og hertil kommer det nye apple A15. Rygterne melder også om flere RAM på end på sidste års modeller.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

En anden ting, der får en opgradering i iPhone-serien i 2021, er batterierne. Alle fire modeller forventes at komme med større batterier og dertilhørende forbedret batterilevetid.

Apple forventes at lancere iPhone 13-serien i september, og de nye iPhones kommer med iOS 15, som ligeledes forventes lanceret i september.


Source & Image credit:

Zollotech

Vores partnere