iPhone 13 får måske omvendt trådløs opladning

iOS 15 Public Beta 1 video
Mens Apple forbereder sig på at lancere sine næste generations iPhones, formodentlig iPhone 13-serien (kunne også være iPhone 12s-serien), i september i år, fortsætter rygtestrømmer om nye funktioner i de kommende iPhone-modelle.

Vi har allerede set rygter og leaks, der tyder på, at iPhone 13 vil have et mindre notch, Pro-varianter vil have en 120Hz-skærm, større batterier og meget mere. I henhold til de seneste rapporter kan Apple muligvis medbringe indbygget portræt-video understøttelse, og større trådløse opladningsspoler med kommende iPhones. Rapporten kommer fra velrenommeret tipster EverythingApplePro.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

I henhold til rapporten sigter Apple mod at tilføje portræt-video understøttelse til den kommende iPhone-serie.

Desuden citerer EverythingApplePro et nyt rygte fra Max Weinbach, hvilket antyder, at integrationen af større trådløse opladningsspoler, kunne være et led i, at bane vejen for omvendt trådløs opladning i iPhones til at oplade AirPods og andet tilbehør. Måske er det derfor Apple sigter mod at udstyre iPhone 13-serien med større batterier.

Tidligere på året rapporterede Bloombergs Mark Gurman, at det er usandsynligt, at omvendt trådløs opladning i iPhones kommer i "nærmeste fremtid". Men spoler vi tiden tilbage, efter at iPhone 12-serien blev frigivet sidste år, foreslog en FCC-arkivering, at iPhone 12-modellerne havde skjult understøttelse af omvendt trådløs opladning.

Så det er muligt, at Apple langt om længe kunne give support til omvendt trådløs opladning med iPhone 13-serien. Funktionen har været tilgængelig i Android-økosystemet i nogen tid nu. Vi ved dog også, at Apple generelt dukker sendt op til festen, når det kommer til sådanne funktioner. Virksomheden frigiver ikke nye funktioner, før de er ”raffinerede nok”.

Se alle de seneste leaks i denne video


Source & Image credit:

EverythingApplePro

Vores partnere