iPhone 13 Mini bliver lavet af Pegatron til Apple

logo apple flicker
Der vil være fire modeller af iPhone i år, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Vi så for nylig nogle dummies af de nye iPhones, og dette afslørede nye detaljer om designet, iPhone 13 og 13 Mini får en anden kameraopsætning end iPhone 12 og 12 Mini. Kameraernes layout skifter fra lodret til diagonalt.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

Ifølge en nylig rapport vil den nye iPhone 13 Mini blive lavet af Oegatron til Apple, nyheden kommer i en rapport fra Digitimes.

Pegatron has obtained orders for the upcoming 5.4-inch iPhone model, as well as a portion of orders for another upcoming ‌iPhone‌ model that will feature a 6.1-inch display, according to market sources.

De vil tilsyneladende lave en anden iPhone 13 til Apple, den 6,1 tommer version, men det står endnu ikke klart, om dette vil være iPhone 13 eller 13 Pro.

Rygter antyder, at dette er sidste gang, vi vil se Mini-versionen af iPhone. Ifølge respekteret analytiker Ming-Chi Kuo, vil der være to 6,1 tommer iPhones og to 6,7 tommer iPhones til de næste års release.

I år drives iPhones af den nye Apple A51-processor. Vi forventer, at de vil præsenteres i september sammen med den nye Apple Watch Series 8.

 

Source & Image credit:

MacRumors, Flicker

Vores partnere