LEAK afslører alt om Samsung S20 Ultra og Z Flip

samsung_galaxy_s10_wireless_tweak_dk
Begge er pebret, men det ser ud til, at Galaxy Z Flip vil koste mindre end Motorolas Razr. Af alle de telefoner, som Samsung forventes at annoncere på sin Unpacked event til Galaxy S20, skaber Galaxy S20 Ultra og Galaxy Z Flip mest spænding, fordi de er hign-end modeller, og kunne være blandt årets bedste telefoner.


S20 Ultra forventes at være designet med et stort 6,9 tommer display og et 100x Space Zoom kamera, mens Galaxy Z Flip vil være en sammenfoldelig flip-telefon i stil med den nye Motorola Razr. Og nu har vi måske fået afsløret priser og udgivelsesdatoer for begge enheder i form af et tweet fra Max Weinbach, der har afsløret masser af Samsung-oplysninger i de sidste par uger.

E2wbHhkETNy43f8TspeMjL-970-80.png

(Image credit: 91mobiles)


Galaxy S20 Ultra pris og udgivelsesdato

Weinbach hævder, at Galaxy S20 Ultra vil koste 1.300 $, hvilket svarer til det, der var blevet rygtet om tidligere, og svarer til startprisen for Galaxy S10 5G.

Weinbach hævder, at S20 serien vil være tilgængelig den "first Friday of March", som er 6. marts. Det er lidt over tre uger efter Galaxy Unpacked den 11. februar.

S20 serien er også forudmonteret med skærmbeskyttelse og er IP68 klassificeret til en dybde på 5 meter, og selvom de fleste brugere sandsynligvis aldrig har brug for dette beskyttelsesniveau, er det stadig godt at vide, at din telefon overlever en dukkert i poolen.

Max Weinbach Galaxy Z flip leak.JPG

Galaxy Z Flip pris og udgivelsesdato

Weinbach hævder, at Galaxy Z Flip, der kan foldes sammen, forventes at debutere på samme tid som S20-serien, og vil prissættes til $ 1.400. 

Til $ 1.400 ville Galaxy Z Flip være ekstraordinært dyr, men vil koste mindre end den $ 1.500 Motorola Razr, som allerede kan forudbestilles. Razr rammer hylder neden 6. februar.

Ifølge Weinbachs tweet lanceres Galaxy Z Flip den 14. februar, så Motorola har kun cirka en uge, før Samsung kommer ind på markedet for foldbare flip-telefoner og forsøger at tage markedsandele fra Razr.

Ud over telefoner prissættes Samsungs nye Galaxy Buds Plus til $ 149,99. Weinbach bekræfter også, at disse earbuds kun vil have active noise isolation, og ikke active noise cancelling som AirPods Pro. Batteriets levetid for Galaxy Buds Plus vil tilsyneladende være dobbelt så lang som de originale Galaxy Buds. Så hvor vi mister noise cancelling – får vi altså længere batteriilevetid. 

Vi er kun to uger fra Samsungs begivenhed, men der er allerede mange S20-leaks i medierne at forholde sig til. 


Source & Image credit:

Weinbach, technobezz, OnLeaks


Vores partnere